طرز تهیه فرنی دو رنگ خوشمزه و مخصوص به صورت تک نفره

طرز تهیه فرنی دو رنگ

طرز تهیه فرنی دو رنگ با نشاسته

فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. فرنی دو رنگ همان طور که از نامش پیداست، از به صورت لایه ای و دو رنگ تشکیل شده است. برای رنگ دوم از زعفران دم کرده استفاده می شود. برای فرنی سه رنگ از پودر کاکائو برای رنگ سوم استفاده می شود. این دسر را می توان برای افطار ماه مبارک رمضان تهیه نمود. همچنین این دسر را می توان در مهمانی ها و جشن ها در رنگ های مختلف، سرو کرد. تهیه فرنی برای کودکان و نوجوانان می تواند باعث رشد و سلامت آن ها شود. می توان به جای شکر از عسل نیز در این دسر استفاده کرد که طعم متفاوتی ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه فرنی دو رنگ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فرنی دو رنگ
شیر۴ لیوان
آرد برنج۵ قاشق سوپ خوری
شکر۱۰ قاشق سوپ خوری
گلاب۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم
خامه صبحانه۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه فرنی دو رنگ

مرحله اول

برای تهیه فرنی ساده و خوشمزه با دو رنگ در ابتدای کار، خامه را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسد. سپس یک قابلمه بر می داریم و شیر سرد را درون آن می ریزیم. آرد برنج را روی آن الک می کنیم و با همزن دستی خوب بهم می زنیم تا کاملا حل شود و یک دست شود.

مرحله دوم

وقتی آرد در شیر کامل حل شد و گلوله نشد، شکر را اضافه می کنیم و بهم می زنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم. حرارت باید کم باشد تا آرد برنج در شیر کاملا پخته شود و مزه خامی ندهد.

مرحله سوم

در این مرحله همزدن باید مدام و سریع باشد تا آرد برنج ته نشین و تکه تکه نشود. در ادامه وقتی فرنی به غلظت رسید گلاب را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کمی روی حرارت بماند. سپس خامه را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا خامه کامل حل شود و از روی حرارت بر می داریم. خیلی سریع، فرنی را به دو قسمت تقسیم می کنیم. به یک قسمت آن زعفران دم کرده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

اجازه می دهیم یک قسمت زعفرانی و قسمت دوم ساده بماند. می توان در صورت دلخواه به سه قسمت تقسیم کرد. برای قسمت سوم، کمی پودر کاکائو را در آب جوش حل می کنیم و به آن اضافه می کنیم تا رنگ قهوه ای بگیرد.

مرحله ششم

فرنی را به صورت لایه ای درون ظرف مناسی می ریزیم. برای این کار یک لایه را که می ریزیم در یخچال قرار می دهیم و صبر می کنیم کمی روی آن ببندد. سپس لایه دوم را می ریزیم. فرنی ها را لایه لایه می ریزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 2

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.