طرز تهیه پاناکوتای انار خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه پاناکوتای انار خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه پاناکوتای انار پاناکوتای انار یکی از دسر های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه باشید. …

طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو دسر موس لبو یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با چغندر قرمز یا همان لبو تهیه می شود. این دسر خوشمزه و مجلسی را …

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایه ای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه می شود. در تیرامیسو توت فرنگی از سس …

طرز تهیه بستنی عربی

طرز تهیه بستنی عربی , دستور تهیه بستنی عربی خوشمزه

بستنی عربی یکی از بستنی های سنتی مغز دار است. این بستنی را بدون درد سر یا زمان زیادی به راحتی می توان در خانه تهیه کرد. در این بستنی از ثعلب استفاده شده است و نیاز به دستگاه بستنی ساز ندارد. برای تهیه این بستنی حدود ۱۲ ساعت زمان لازم است که بستنی درون فریزر ببندد. می توان در تهیه این بستنی از شکلات های رنگی نیز استفاده کرد که کاملا سلیقه ای و دلبخواه است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه بستنی عربی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بستنی عربی
شیر پر چرب۱ لیتر
خامه غلیظ۱ پیمانه
ثعلب۵ قاشق غذا خوری
شکر یا عسلنصف پیمانه
مغز پسته خرد شدهبه مقدار لازم

طرز تهیه بستنی عربی

مرحله اول

برای تهیه بستنی عربی خوشمزه یک قابلمه بر می داریم و شیر و خامه را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس ثعلب و شکر را اضافه می کنیم. می توان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد که طعم خاص و خوشمزه تری را به بستنی می دهد.

مرحله دوم

در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا با هم به خوبی ترکیب و یکدست شود. وقتی کمی حرارت دید و کامل با هم همه مواد مخلوط شد، پسته خرد شده را نیز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس از روی حرارت برداشته و داخل قالب دلخواه می ریزیم و به مدت ۱۲ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود و خودش را بگیرد. می توان بستنی ها را در قالب مخصوص بستنی ریخت و بعد از این که کمی خودش را گرفت،

مرحله چهارم

چوب بستنی را هم داخل آن فرو کرد اما طبق دستور نیازی به قالب خاصی نیست و می توان در یک قالب ساده دسر، مواد بستنی را ریخت. بعد از این که به طور کامل بست، آن را برش زد یا با اسکوپ آن را از قالب جدا کرده و سرو نمود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.