طرز تهیه مافین انگلیسی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه مافین انگلیسی
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. مافین انگلیسی یکی از انواع آن ها است که نیاز به فر ندارد و در تابه سرخ می شود. این نان را می توان به عنوان صبحانه یا عصرانه با پنیر و مربا ، در کنار چای یا قهوه سرو کرد. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند، برای آموزش طرز تهیه مافین انگلیسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم مافین انگلیسی | |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
آب ولرم | نصف لیوان |
کره آب شده | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان لیوان |
آرد | ۳ پیمانه |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه مافین انگلیسی
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه مافین انگلیسی خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار یک کاسه مناسب برداشته و آب ولرم و شکر و خمیر مایه را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. سپس ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند و عمل بیاید.
مرحله دوم
سپس کره را درون یک کاسه قرار داده و روی بخار کتری می گذاریم تا ذوب شود. یک کاسه دیگر برداشته و شیر و کره را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. در ادامه خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و کمی هم می زنیم.
مرحله سوم
سپس آرد و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آرد را کم کم اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا یک خمیر لطیف و نچسبی بوجود آید. سپس میز کار را آرد پاشی کرده و حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم. سپس خمیر را داخل ظرف می گذاریم.
مرحله چهارم
سپس روی آن را با سلفون می پوشانیم و حدود ۲ ساعت استراحت می دهیم. وقتی کامل استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد، پف خمیر را با دست گرفته و روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. سپس آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت ۱ سانت، با وردنه پهن می کنیم.
مرحله پنجم
سپس با کاتر دایره ای برش می زنیم و روی آن را با پارچه می پوشانیم. حدود ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم. یک تابه گود برداشته و درون آن روغن می ریزیم. سپس روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. وقتی که روغن به اندازه کافی داغ شد، خمیر ها را درون تابه می اندازیم.
مرحله ششم
می گذاریم تا سرخ شود. سپس زیر و رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. حرارت باید ملایم باشد تا داخل نان نیز بپزد. نان ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.
- منبع :
- yasamannajmi