طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای …

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر …

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن کلوچه فومنی یکی از انواع گلوچه های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر فومن می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه خامه شکلاتی

خامه کشی شکلاتی طرز تهیه خامه شکلاتی کیک بی بی برای روکش کیک برای لایه کیک برای روکش کیک با پودر کاکائو برای وسط کیک

خامه فرم گرفته برای تزیین کیک های تولد و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. خامه را پس از این که فرم گرفت می توان با اضافه کردن رنگ های ژله ای خوراکی به خامه، تبدیل به خامه رنگی کرد. اما برای رنگ های تیره بدست آوردن رنگ مورد نظر کمی سخت است. یکی از این رنگ ها، خامه قهوه ای است که در این دستور به آن پرداخته شده است. در این دستور یک روش به تفضیل بیان شده که خامه ای پر رنگ و براق به ما می دهد. در دو روش دیگر، رنگ قهوه ای نسبت به روش اول کمتر است اما ساده تر تهیه می شود که بسته به سلیقه و کارایی که برای خامه در نظر گرفته ایم می توانیم یکی از این روش ها را استفاده کنیم.

مواد لازم خامه شکلاتی
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای۳۵۰ گرم
خامه قنادی۴۵۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری

روش تهیه خامه شکلاتی قهوه ای

مرحله اول

برای تهیه خامه قنادی در ابتدای کار، خامه صبحانه را درون یک ظرف می ریزیم. سپس با همزن دستی می زنیم تا یک دست شود. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا خامه از کناره های ظرف شروع به حباب زدن کند.

مرحله دوم

در این مرحله از روی حرارت بر می داریم و روی بخار کتری قرار می دهیم. سپس شکلات تخته ای را خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم. می توانیم شکلات را خرد یا رنده کنیم. بعد از این که شکلات را به خامه اضافه کردیم مرتب هم می زنیم تا شکلات ذوب شود.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی شکلات به طور کامل ذوب شد و مایه یکدستی بوجود آمد، در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود. وقتی که کامل سرد شد، حدود ۲ ساعت نیز درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و کامل سرد شود.

مرحله چهارم

در این مرحله خامه قنادی هم حدود ۴ ساعت زودتر درون یخچال قرار می دهیم تا نیم بند شود. در ادامه خامه قنادی را به مخلوط خامه و شکلات اضافه می کنیم. و با همزن برقی هم می زنیم تا فرم بگیرد. در ابتدای کار از دور کند استفاده می کنیم.

مرحله پنجم

ابتدا با دور کند حدود ۲ دقیقه می زنیم تا کامل مخلوط شود. سپس حدود ۸ دقیقه با دور تند می زنیم تا فرم بگیرد. برای تیره تر شدن خامه، پودر کاکائو مرغوب هم به آن اضافه می کنیم و چند دور دیگر با همزن می زنیم تا پودر کاکائو کامل مخلوط شود و خامه یکدست و فرم گرفته ای بدست آید.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که روش های مختلفی برای تهیه خامه قهوه ای یا خامه شکلاتی وجود دارد. می توان از همان ابتدا، پودر کاکائو را به خامه قنادی فرم گرفته اضافه کرد اما این کار باعث می شود که رنگ قهوه ای آن کمتر از روش قبل شود.

مرحله هفتم

روش دیگر تهیه این نوع خامه استفاده از شکلات مایع است. که شکلات مایع را می گذاریم تا حدودی سرد شود سپس روی کیک خامه کشی شده را پوشش می دهیم. البته برای اینکه خامه برای خامه کشی رو کیک مناسب باشد باید انرا با روغن مایع ترکیب کنیم.

مرحله هشتم

برای تهیه شکلات مایع به ازای نیم کیلو شکلات تخته ای خرد شده، ۸۰ گرم روغن مایع به آن اضافه می کنیم و روی بخار ملایم کتری قرار می دهیم تا شکلات ذوب و یکدست شود. سپس بعد از این که خنک شد می توان روی خامه را با شکلات مایع پوشش داد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.