طرز تهیه کوفته بلغور خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته بلغور

طرز تهیه کوفته بلغور انواع غذا با بلغور ترکیه ای گندم بدون گوشت سیب زمینی برنامه دستپخت عراقی ترکی به خانه بر می گردیم

کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته بلغور است. بلغور از برنج ارزان تر است و طعم خوبی دارد. همچنین در مواردی می تواند خاصیت بیشتری نسبت به نان و برنج داشته باشد. در این دستور، کوفته های بلغور در سس گوجه پخته می شود. این کوفته ها چون ساده هستند و مغز داخل آن ها وجود ندارد، کوچک تهیه می شود که راحت تر پخته شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم۲ لیوان
آب گرم۲ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۲ عدد
آرد۲ فنجان
گوجه فرنگی۵ عدد
سیر۳ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
جعفریکمی

دستور پخت کوفته بلغور

مرحله اول

برای تهیه کوفته بلغور در ابتدای کار بلغور را درون یک کاسه می ریزیم. آن را با آب می شوییم. سپس دو لیوان آب داغ به آن اضافه می کنیم و روی آن را با یک بشقاب یا در می پوشانیم و حدود ۱۵ دقیقه می گذاریم تا استراحت کند و نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک کاسه بر می داریم. در ادامه بلغور ها را درون آن می ریزیم، سپس آرد و نمک و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و اب دست خوب ورز می دهیم تا منسجم شود. این کار را می توان با استفاده از غذا ساز نیز انجام داد.

مرحله سوم

سپس با دست به اندازه توپ های کوچک درست می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس توپ ها را درون آب جوش می ریزیم تا حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد و پخته شود.

مرحله چهارم

در این فاصله که توپک ها در حال پخت هستند، سس آن را تهیه می کنیم. برای تهیه سس، گوجه فرنگی ها را شسته و رنده می کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سیر را رنده کرده و درون روغن تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ باز کند و طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود. گوجه های رنده شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم و درب تابه را می بندیم تا بجوش آید.

مرحله ششم

سپس کوفته ها را که در آّب جوش پخته شده، آبکش کرده و به سس اضافه می کنیم. و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. سپس در آخر پخت، جعفری ها را خرد کرده و به کوفته ها اضافه می کنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 5 فروردین 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.