طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه و مخصوص با آرد و نشاسته ذرت

طرز تهیه کیک ذرت

طرز تهیه کیک با ارد ذرت بدون فر کیک شکلاتی با آرد ذرت طرز تهیه کیک با نشاسته ذرت کیک پرتقالی با آرد ذرت کاپ کیک با آرد ذرت کیک با آرد ذرت نی نی سایت کیک با ارد ذرت و ماست کیک ذرت طلایی

کیک یکی از انواع میان وعده ها یا عصرانه ها است که در کنار چای یا قهوه سرو می شود. این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب می شود. از آن جا که در این کیک از آرد ذرت استفاده شده است، از کیک های معمولی مقوی تر و مفید تر است. همچنین وجود نشاسته ذرت در این کیک، باعث ایجاد بافت خاصی می شود که با توجه به این که شربت کیک باقلوا روی آن ریخته می شود، خمیر نمی شود و پوک بودن آن حفظ می شود. این کیک را می توان برای کودکان و نوجوانان در حال رشد نیز تهیه کرد که برای سلامتی آن ها مفید است.

مواد لازم کیک ذرت
تخم مرغ۳ عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
شکر۱ پیمانه
شیر ولرم۱ پیمانه
روغن مایعسه چهارم پیمانه
آرد ذرت۱ پیمانه
آرد سفید۱ پیمانه
نشاسته ذرتیک سوم پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
نمککمی

دستور پخت کیک ذرت

مرحله اول

برای پخت کیک ها ابتدا حدود نیم ساعت قبل از پخت، تمام مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد. یک قالب را هم بر می داریم و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس کاغذ را چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم.

مرحله دوم

یک کاسه بر می داریم. تخم مرغ را شکسته و همراه وانیل، درون کاسه می ریزیم. سپس با همزن برقی آن را می زنیم تا کف کند. سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مایه به صورت یک کرم روشن و کشدار شود.

مرحله سوم

همزدن حدودا ۵ تا ۶ دقیقه باید انجام شود. در این مرحله شیر و روغن را به مواد اضافه می کنیم و با همزن در حدی که مواد مخلوط شود هم می زنیم. سپس در ظرف جدا گانه آرد و آرد ذرت و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

سپس آن را الک می کنیم. و کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. فر را یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود. مواد را به آرامی درون قالب ریخته و صورت تمایل روی آن را خرده بادام می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس قالب را در فر با همان دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، با سیخ چوبی مرتب امتحان می کنیم تا زمانی که کیک کاملا بپزد. وقتی کیک پخت، فر را خاموش می کنیم. حدود ۵ دقیقه درون فر خاموش می گذاریم تا بماند.

مرحله ششم

سپس قالب کیک را بیرون آورده و در دمای محیط صبر می کنیم تا از دما بیفتد. وقتی کیک سرد شد، از قالب خارج کرده و در ظرف در دار نگهداری می کنیم. برای روی کیک را می توان مقداری شربت بار زعفرانی تهیه نمود و روی آن ریخت تا کیک مرطوب بدست آید.

مطالب پیشنهادی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.