مطالب پر بازدید
طرز تهیه کلوچه اسکار خوشمزه و مخصوص با طعم گردویی

طرز تهیه کلوچه اسکار خوشمزه و مخصوص با طعم گردویی

طرز تهیه کلوچه اسکار کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت …

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفت‌انگیز انار برای درمان یبوست، میوه‌ای با سابقه‌ای دیرینه و فرهنگی غنی، می‌پردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …

طرز تهیه نان زیره تابه ای خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه نان زیره تابه ای خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه نان زیره تابه ای نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان زیره یک نان سنتی و کمی حجیم است که با …

طرز تهیه شیرینی زعفرانی خوشمزه و مخصوص عید بدون فر

طرز تهیه شیرینی زعفرانی بدون فر

طرز تهیه شیرینی زعفرانی بدون فر , دستور پخت شیرینی زعفرانی

شیرینی زعفرانی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. در این دستور به دو روش دستور پخت شیرینی ها داده شده است. روش اول پخت بدون فر است که روی گاز انجام می شود و می توان به راحتی آن را تهیه کرد. روش تهیه با فر نیز در آخر این دستور بیان شده است.

مواد لازم شیرینی زعفرانی
تخم مرغ۱ عدد
هل سابیده شده۱قاشق چای خوری
بکینگ پودر½ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری
آرد۲ لیوان
پودر قنددو سوم لیوان
کره یا روغن قنادی۱۵۰ گرم
وانیلنوک قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی زعفرانی یک کاسه بر می داریم. کره و وانیل و پودر قند را داخل کاسه ریخته و ۵ دقیقه با همزن برقی می زنیم تا کامل مخلوط شود و کرمی رنگ شود. تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با هل و زعفران می زنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. سپس کمی ورز می دهیم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. در ادامه روی سطح کار را کمی آرد می پاشیم. خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم.

مرحله سوم

سپس قالب می زنیم. کاغذ روغنی را کف یک قالب پهن می کنیم. سپس کمی روی آن را چرب می کنیم. شیرینی ها را کف قالب قرار می دهیم. یک زرده تخم مرغ و کمی زعفران را با هم در یک کاسه مخلوط کرده و با فرچه رومال می کنیم.

مرحله چهارم

سپس مغزیجات را روی آن می پاشیم. یک قابلمه بزرگتر از قالب، بر می داریم. سپس یک پایه استیل یا کاسه درون آن قرار می دهیم. به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله پنجم

سپس قالب را داخل آن قرار داده و در آن را به مدت ۲۰ دقیقه می بندیم تا شیرینی ها بپزد و زیر شیرینی ها طلایی شود. می توان این شیرینی ها را در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی پهن کرده ایم، می چینیم.

مرحله ششم

سپس فر را از قبل به مدت یک ربع گرم می کنیم و شیرینی ها را به مدت بیست دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد می پزیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود. می گذاریم قالب یا سینی فر خنک شود سپس شیرینی ها را از قالب جدا می کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.