طرز تهیه شیرینی مینیاتوری چند رنگ مناسب برای عید نوروز
طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی کیک شکلاتی آلبالویی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه لوکوم لبو خوشمزه و خوشرنگ به روش ترکیه ای
طرز تهیه لوکوم لبو لوکوم لبو یکی از انواع شیرینی های ساده کشور ترکیه است که شباهت زیادی به باسلوق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم …
طرز تهیه شیرینی حاجی بادام خوشمزه و فوری به روش بازاری
طرز تهیه شیرینی حاجی بادام شیرینی حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی ایرانی و مربوط به شهر یزد است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی به خاطر …
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری
شیرینی مینیاتوری یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی به خاطر کوچکی آن، مینیاتوری نام گذاری شده است. این شیرینی ها را در چهار طعم مختلف می توان تهیه کرد. این شیرینی ها را می توان به مدت یک ماه در ظرف بسته درون یخچال نگه داری کرد.
مواد لازم شیرینی مینیاتوری | |
روغن جامد | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
پودر قند | ۳۰۰ گرم |
وانیل | یک هشتم چای خوری |
پودر پسته و پودر گردو | به میزان لازم |
پودر هل و پودر دارچین | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
پودر بادام زمینی و بادام هندی | به مقدار لازم |
پودر زنجبیل | به مقدار لازم |
دستور پخت شیرینی مینیاتوری
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مینیاتوری خوشمزه و مجلسی ابتدا یک کاسه بر می داریم. روغن جامد را با همزن یک دقیقه می زنیم. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر هم می زنیم. سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود.
مرحله دوم
سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی که به دست نچسبد بوجود آید. خمیر را به چهار قسمت تقسیم می کنیم. به یکی پودر کاکائو و به یکی پودر گردو و دارچین می زنیم. به قسمت سوم پودر پسته و هل اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله به قسمت چهارم هم پودر بادام درختی و زنجبیل و بادام هندی اضافه می کنیم. سپس خمیر ها را بین دو تکه کاغذ روغنی به قطر نیم سانت به صورت کاملا یکدست باز می کنیم. سپس با کاتر دلخواه آن ها را برش می زنیم.
مرحله چهارم
کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار می دهیم و کمی با روغن چرب می کنیم. سپس شیرینی ها را روی سینی می چینیم. فر را ۱۰ دقیقه قبل با دمای۱۸۰ درجه گرم می کنیم. سپس سینی فر را درون فر قرار داده و ۲۰ دقیقه با همان دما می گذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر های مخلوط نیاز به رومال ندارد اما برای خمیر ساده، زرده را رومال کرده و پودر مغزیجات را روی آن می پاشیم. بعد از پخت، صبر می کنیم شیرینی ها سرد شود سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from leila_nsb