طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه …

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند شیرینی مربایی برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل …

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه شیرینی شاهپسند

طرز تهیه شیرینی شاه پسند شکلاتی دستور شیرینی اسلایس شاه پسند شیرینی شاه پسند آشپزخانه کوچک من

شیرینی شاهپیند یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. این شیرینی ها کوچک هستند و مقدار زیادی از آن را می توان با شکلات آب شده و پودر بادام و پسته، تزیین کرد و برای پذیرایی از مهمان یا در مجالس استفاده کرد. این شیرینی ها در یک ظرف در بسته به مدت ۱ ماه قابل نگهداری هستند.

مواد لازم برای نیم کیلو شیرینی
آرد سفید۱۰۰ گرم
آرد نخودچی۱۰۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
روغن جامد یا کره۱۰۰ گرم (کره ۱۳۰ گرم)
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر هلنصف قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی شاهپسند

مرحله اول

برای تهیه شیرینی شاهپسند مجلسی در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم و زرده تخم مرغ و پودر قندو پودر هل و روغن جامد را اضافه می کنیم. و حدود ۵ دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا روشن و سبک شود.

مرحله دوم

آرد سفیدو آرد نخودچی را در یک ظرف جدا گانه مخلوط می کنیم و الک می کنیم. سپس کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید. مقداری خمیر را در دست فشار می دهیم باید منسجم باشد.

مرحله سوم

سپس ۳ بار از چرخ گوشت رد می کنیم تا کاملا لطیف شود. می توان به جای چرخ کردن خیلی ورز داد. اما چرخ گوشت راحت تر است.سپس درون کیسه فریزر می گذاریم و حدود ۱ ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

مقداری از خمیر را می توان داخل نایلون باز کرد و برش داد. اما بهتر است مقداری از خمیر را داخل دست گلوله کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس خمیر ها را با فاصله در سینی فر می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سینی فر را درون آن قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم. وقتی شیرینی ها پخته شد از فر خارج کرده و می گذاریم خنک شود.

مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا می کنیم. برای تزیین رو شیرینی ها ، مقداری شکلات تخته ای را به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب می کنیم. روی شیرینی ها می ریزیم و در پودر بادام و پسته و گل سرخ می غلتانیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.