نکات آشپزی
نکات سس بشامل + رازهای خوشمزگی این سس جذاب
نکات سس بشامل سس بشامل نوعی سس فرانسوی است که در تهیه غذاهای مختلف مانند لازانیا، بعضی انواع پاستا، موساکا و… از آن استفاده میشود. این سس ترکیبی از کره، آرد، شیر …
فوت و فن و روش های نگهداری خیار در یخچال یا فریزر
نگهداری خیار در یخچال یا فریزر خیار، یکی از محبوبترین سبزیجات در سراسر جهان است. اما چگونه میتوانیم این سبزیجات خوشمزه را برای مدت طولانیتری تازه نگه داریم؟ در این مقاله، به …
ترفند سریع پوست کندن هویج + نکات بسیار کاربردی
ترفند سریع پوست کندن هویج آیا شما هم از زمانگذاشتن زیاد برای پوست کندن هویج خسته شدهاید؟ شاید بخواهید یک خرگوش اجاره کنید تا هویجهایتان را پوستگیری کند! در این مطلب به …
راز پفکی شدن همبرگر + رمز و رازهای همبرگر رستورانی
راز پفکی شدن همبرگر همبرگرهای گرد و پفکی، جزو پرطرفدارترین انواع فست فودها هستند که حتی تماشای عکس آنها هم اشتها آور است. برخلاف همبرگرهای خانگی که سطحی صاف و بافتی خشک …
روش خشک کردن گوجه سبز برای نگهداری طولانی مدت
روش خشک کردن گوجه سبز امروزه با توجه به افزایش قیمتها و نیاز به استفاده بهینه از محصولات کشاورزی، روشهای مختلفی برای نگهداری طولانی مدت محصولات وجود دارد. یکی از این روشها، …
طرز تهیه ادویه کباب کوبیده رستورانی + بهترین طعم دهنده
طرز تهیه ادویه کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که با گوشت چرخ کرده گوسفندی، پیاز و ادویههای مخصوص پخته میشود. راز خوشمزگی این غذا، استفاده از گوشت …
نکات سالاد الویه مجلسی + رازهای خوشمزه شدن الویه
نکات سالاد الویه سالاد الویه یک غذای روسی است که سرو آن به صورت فینگر فود در کشور ما طرفداران بسیاری دارد. این غذای ساده و خوشمزه یکی از دسرهای پایه ثابت …
روش های تازه نگه داشتن توت فرنگی در یخچال و فریزر
تازه نگه داشتن توت فرنگی توت فرنگی یکی از میوههای خوشمزه و محبوب است که فصل خاصی برای رشد ندارد و در سراسر سال میتوان آن را پیدا کرد. اما چگونه میتوان …
بهترین روش فرم دادن خامه صبحانه، پودر خامه و خامه قنادی
روش فرم دادن خامه خامه از جمله موادی است که بیشتر در قنادیها استفاده میشود. در قنادی از خامه اغلب برای تزیین و کاور انواع کیک و به مقدار کمتر برای انواع …
طرز پوست کندن هلو با روش های بسیار ساده و کاربردی
طرز پوست کندن هلو هلو یکی از خوشمزهترین و آبدارترین میوههای تابستانی است که پوست و بافت بسیار نرمی دارد به همین دلیل کندن پوست آن گاهی سخت است. بسیاری از افراد …
بهترین و کاربردیترین روشها برای رفع شوری قورمه سبزی
رفع شوری قورمه سبزی شور شدن غذا یکی از مشکلات رایج در آشپزی است که در بسیاری از موارد میتوان آن را برطرف کرد، تنها باید با ترفندها و روشهای رفع شوری …
فوت و فن ها و نکات دلمه برگ مو + رازهای خوشمزه شدن
نکات دلمه برگ مو دلمه برگ مو از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که تاریخچه آن به شهرهای اردبیل و تبریز باز میگردد. بعضی مردم از این غذا بهعنوان پیشغذا هم …
علت شفته شدن برنج + روش جلوگیری از بروز این مشکل
علت شفته شدن برنج شفته شدن برنج یکی از مشکلاتی است که بیشتر آشپزها برای یک بار هم که شده آن را تجربه کردهاند. احتمال بروز این اتفاق ناخوشایند برای همه ما …
ادویه هندی چیست و شامل چه ادویه هایی میشود؟
ادویه هندی هندوستان را به عنوان سرزمین ادویهها میشناسند. در این کشور ادویههای مختلفی وجود دارد که خاستگاه بعضی از آنها شبه جزیره هندوستان بوده و بعضی دیگر تنها ادویههای پرکاربرد در …
روش نگهداری پیاز در خانه، یخچال و فریزر به مدت طولانی
روش نگهداری پیاز پیاز یکی از پرمصرفترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی است. از این ماده غذایی پرطرفدار در پخت انواع غذاها استفاده میشود. اکثر افراد این ماده پرمصرف را بیشتر از …