نکات آشپزی
علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن + نکات مهم
علت کف کردن روغن سرخ کردن مواد غذایی با روغن و یا بعضاً کره باعث خوشمزهتر شدن غذای شما میشود و از طرفی بین مردم طرفداران خاص خود را دارد. اما گاهی …
ادویه قابلی پلو + بهترین ترکیب ادویه برای این غذا
ادویه قابلی پلو قابلی پلو یکی از غذاهای اصیل افغانستانی بوده که طرز پخت آن به شهر مزارشریف برمیگردد. مطمئناً هرکس حتی یکبار این غذا را امتحان کرده باشد، طعم آن، برایش …
نکات شیرینی کشمشی + ترفندها و رازهای خوشمزه تر شدن
نکات شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای خوشمزهای که بافت نرمی دارد، شیرینی کشمشی است. طعم این شیرینی، کرهای و لذیذ است. همانطور که از نام آن پیداست، دارای کشمش است که خاصیت …
ادویه خورشت قیمه + ترکیب های متنوع برای انواع قیمه
ادویه خورشت قیمه یکی از خورشتهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی، قیمه است که دارای یک دستور پخت اصلی بوده ولی در شهرهای مختلف ایران به اشکال متفاوتی مانند قیمه نثار، قیمه نخود، …
ادویه های ایرانی اصیل در آشپزی + محبوب ترین ادویهها
ادویه های ایرانی در همه دنیا ادویهها برای طعمدهی به غذاها استفاده میشوند و در آشپزی ایرانی هم این پودرهای طعمدهنده از جایگاه ویژهای برخوردار هستند. در پخت بیشتر غذاهای ایرانی از …
تفاوت شکر قهوه ای و شکر سفید + موارد استفاده
تفاوت شکر قهوه ای و شکر سفید بسیاری از افراد علاوه بر شکر سفید، از شکر قهوهای نیز در سبد غذایی خود استفاده میکنند. تفاوت شکر قهوه ای و شکر سفید باعث …
هر آنچه باید در مورد تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت بدانید!
تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت دو مورد از مواد اولیه ضروری که مورد نیاز هر خانه است و برای پخت کیک و شیرینی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، آرد ذرت و …
بهترین روش خشک کردن زرشک تازه در خانه و نگهداری از آن
روش خشک کردن زرشک تازه زرشک یکی از مواد غذایی پرمصرف در آشپزی است که نگهداری نوع خشک آن به دلیل ماندگاری بیشتر، به صرفهتر است. این میوه به صورت تازه از …
نسبت گوشت و دنبه کوبیده + نکات داشتن کباب نرم و لذیذ
نسبت گوشت و دنبه کوبیده درست کردن کباب کوبیدهای لذیذ با بافت نرم و آبدار، یکی از کارهایی است که نیاز به مهارت و تجربه دارد. فوت و فنهای مختلفی برای پخت …
نکات سرخ کردن سبزی قورمه برای خوشرنگ شدن این غذا
نکات سرخ کردن سبزی قورمه قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب ایرانی است. این غذا دستور پخت ثابتی دارد و در بیشتر مناطق به یک شکل طبخ میشود. یکی …
طرز تهیه ادویه میگو برای انواع میگوی گریل و سرخ شده
طرز تهیه ادویه میگو بسیاری از افراد به دلیل بوی زهم ماهی و میگو از خوردن آن خودداری میکنند. از طرفی میگو طبعی سرد دارد و برای سرد مزاجان غذای مناسبی نیست. …
ادویه لوبیا پلو + چاشنیهایی برای خوشمزه تر شدن این غذا
ادویه لوبیا پلو پخت یک لوبیا پلو مجلسی و لذیذ فوت و فنهای فراوانی دارد که یکی از آنها استفاده از ادویه مناسب است. ادویه این غذا ترکیبی از چند ادویه مختلف …
نکات حلیم گندم سنتی + رازهای خوشمزه شدن این غذا
مهمترین نکات حلیم گندم حلیم نوعی آش سنتی است که از گندم کامل پوستدار یا بلغور آن درست میشود. روش پخت حلیم گندم بسیار ساده است و نیاز به دانستن فوت و …
روش تشخیص میگوی سالم و تازه + چند نکته بسیار مهم
روش تشخیص میگوی سالم میگوها غذاهای دریایی کوچکی هستند که طعم بسیار خوشمزهای دارند. اما اگر کهنه یا مانده باشند، ممکن است طعم خوبی نداشته باشند. پس سالم بودن آنها بسیار مهم …
از بین بردن بوی زهم گوشت با چند روش ساده و کاربردی
از بین بردن بوی زهم گوشت مصرف گوشت به دلیل وجود مقادیر زیادی مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن باید همواره در برنامه غذایی روزانه افراد قرار بگیرد. اما بسیاری از …