نکات آشپزی
علت شفته شدن برنج + روش جلوگیری از بروز این مشکل
علت شفته شدن برنج شفته شدن برنج یکی از مشکلاتی است که بیشتر آشپزها برای یک بار هم که شده آن را تجربه کردهاند. احتمال بروز این اتفاق ناخوشایند برای همه ما …
ادویه هندی چیست و شامل چه ادویه هایی میشود؟
ادویه هندی هندوستان را به عنوان سرزمین ادویهها میشناسند. در این کشور ادویههای مختلفی وجود دارد که خاستگاه بعضی از آنها شبه جزیره هندوستان بوده و بعضی دیگر تنها ادویههای پرکاربرد در …
روش نگهداری پیاز در خانه، یخچال و فریزر به مدت طولانی
روش نگهداری پیاز پیاز یکی از پرمصرفترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی است. از این ماده غذایی پرطرفدار در پخت انواع غذاها استفاده میشود. اکثر افراد این ماده پرمصرف را بیشتر از …
روش تازه نگه داشتن شیرینی خشک در یخچال و فریزر
تازه نگه داشتن شیرینی خشک شیرینیهای خشک از محبوبترین انواع شیرینیها هستند که یکی از دلایل این محبوبیت، ماندگاری بالای آنها است. برخلاف شیرینیهای تر، این نوع از شیرینیها را میتوان تا …
تازه نگه داشتن کاهو به مدت یک ماه + روش های متنوع
تازه نگه داشتن کاهو کاهو یکی از سبزیهای پرمصرف در خانههای ما ایرانیها است. این سبزی در سالاد و انواع غذاهایی چون کوکوسبزی مورد استفاده قرار میگیرد. برای همین بارها پیشآمده که …
بهترین لوبیا برای قورمه سبزی + نکات مهم و ترفندها
بهترین لوبیا برای قورمه سبزی شاید دشوارترین کار برای آشپزهای جوان انتخاب بهترین لوبیا برای قورمه سبزی باشد. قورمه سبزی از جمله معروفترین و محبوبترین خورشتهای ایرانی به شمار میرود و پخت …
ادویه ایتالیایی چیست و شامل چه ترکیباتی میشود؟
ادویه ایتالیایی ادویه ایتالیایی چیست؟ ایتالیا، از جمله کشورهایی است که در زمینه غذا و فرهنگ معروف است. این کشور از تاریخی بسیار غنی برخوردار بوده و البته غذاهای خوشمزهای هم دارد. …
روش تازه نگه داشتن کیک + روش های متنوع برای انواع کیک
تازه نگه داشتن کیک اگر اهل پخت کیک و شیرینی باشید احتمالا میدانید بیشتر انواع کیکها، پس از چند روز خشک و قابل استفاده میشوند، در این شرایطی راهی به جز دور …
طرز تهیه ادویه همبرگر رستورانی + ترکیبات ادویه انواع برگر
طرز تهیه ادویه همبرگر همبرگر یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار و گزینه ثابت و اصلی در منوی فست فودها است که امکان تهیه آن در خانه هم وجود دارد. پایه و …
روش های تضمینی برای تشخیص هندوانه شیرین و قرمز
تشخیص هندوانه شیرین و قرمز تابستان، فصل گرم سال در پیش است و بازار خرید هندوانه مثل هر سال داغتر از دیگر میوهها است. این میوه آبدار را میتوان برای فرار از …
مقدار لپه برای هر نفر در خورش قیمه + تعداد کم و زیاد
مقدار لپه برای هر نفر در خورش قیمه یکی از حبوبات بسیار معروف در غذاهای ایرانی لپه است. انواع مختلفی از خورشها از لپه درست میشوند. استفاده از لپه در خورش، غذا …
گوشت مناسب کباب چنجه + انتخاب بهترین قسمت گوشت
گوشت مناسب کباب چنجه کباب غذای پرطرفداری در بین ایرانیان است و در کشور ما کباب به شکلهای مختلفی طبخ میشود. یکی از انواع این کبابها، کباب چنجه نام دارد. کباب چنجه …
روش نرم کردن گوشت کبابی + ترفندهای ترد شدن گوشت
نرم کردن گوشت کبابی کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که قدمت آن به زمان قاجار بازمیگردد. ناصرالدین شاه قاجار در سفری به قفقاز از یکی از غذاهای آنجا خوشش آمد. …
مقدار ماکارونی برای هر نفر + روش های متنوع اندازه گیری
مقدار ماکارونی برای هر نفر هنگام پخت ماکارونی شاید برای شما هم این سؤال به وجود آمده باشد که مقدار ماکارونی برای هر نفر چقدر باید باشد. ماکارونی با توجه به اشکال …
بهترین روش فریز کردن بامیه + جلوگیری از لیز شدن بامیه
فریز کردن بامیه بامیه یکی از صیفیجات خوش طعم و پرخاصیت تابستانی است. از بامیه برای پختن خورشت و درست کردن ترشی استفاده میشود. از این رو ممکن است شما در فصلی …