مطالب پر بازدید
خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته می‌شود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود. این گیاه که …

جایگزین شیر در کیک + استفاده از شیرخشک، ماست و آبمیوه

جایگزین شیر در کیک + استفاده از شیرخشک، ماست و آبمیوه

جایگزین شیر در کیک برخی افراد به دلایل مختلف، از جمله حساسیت‌های غذایی یا تمایل به کاهش میزان چربی و کلسترول در رژیم غذایی خود، به دنبال جایگزین‌های مناسب برای شیر در …

روش تازه نگه داشتن موز در یخچال + دلیل سیاه شدن

روش تازه نگه داشتن موز در یخچال + دلیل سیاه شدن

تازه نگه داشتن موز در یخچال موز یکی از میوه‌های گرم استوایی است که در چهار فصل سال در دسترس قرار دارد. این میوه لوکس و مجلسی با وجود خواص متعدد برای …

دلایل وا رفتن کباب تابه ای و روش هایی برای جلوگیری از آن

دلایل وا رفتن کباب تابه ای

علت وا رفتن کباب تابه ای مرغ دلیل باز شدن کباب تابه ای از هم

کباب تابه ای، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سریع است. اغلب افراد طرفدار این خوراک خوشمزه هستند و می توان آن را در وعده های نهار به همراه برنج و یا به عنوان شام و با نان میل کرد. این غذای خوشمزه، دستور پخت ساده ای دارد اما اگر برای اولین بار به سراغ درست کردن این غذای خوشمزه بروید، ممکن است از وارفتن کباب ها در تابه تعجب کنید و ندانید کجای کار را اشتباه کرده اید. در واقع برای اینکه هرگز کباب تابه ای شما وا نرود تنها کافی است به چند نکته ساده توجه کنید.

چکار کنیم کباب تابه ای وا نرود؟

آب پیاز

همه می دانند که باید در کباب تابه ای پیاز بریزند تا خوشمزه شود، اما مساله این است که همین پیاز ممکن است مواد کباب تابه ای شما را شل کند و در نتیجه هنگام بر گرداندن وا برود. مهمترین اصل این است که بعد از رنده کردن پیاز، آب اضافی آن را بگیرید. بهتر است از میکسر استفاده نکنید چون معمولا پیاز را خیلی له می کند و نمی شود راحت آب آن را بگیرید.

ماده منسجم کننده

پودر سوخاری به اشکال مختلفی موجود است. می توانید پودر سوخاری های درشت را به مواد کباب تابه ای اضافه کنید یا کمی رویش بریزید. اگر از پودر سوخاری ادویه دار استفاده می کنید، حتما به میزان مناسب به گوشت ادویه بزنید تا کباب تابه ای شما خیلی تند یا شور نشود.

ورز دادن حسابی!

بعد از اضافه کردن گوشت و پیاز و همین طور پودر سوخاری و ادویه ها، باید با دست مواد را حسابی ورز دهید. بعد از اینکه کمی رنگ گوشت برگشت و دیگر به ظرف نچسبید آماده است. اگر کباب تابه ای به خوبی ورز داده نشود، هنگام پخت ترک می خورد و از هم باز می شود.

سخن پایانی

با رعایت اصول بالا، دیگر نیازی نیست نگران وا رفتن کباب تابه ای باشید و می توانید کباب تابه ای را در هر اندازه ای که دلتان می خواهد در تابه پهن کنید. راستی برای اینکه کباب تابه ای جمع و کوچک نشود و در همان سایز باقی بماند باید انرا با حرارت متوسط رو به بالا بپزیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.