مطالب پر بازدید
طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه معمولا همیشه با خورش قورمه سبزی مقایسه می شود …

طرز تهیه جوجه کباب سبز خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب سبز خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب سبز جوجه کباب سبز یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع اسفناج در عرصه سلامت و تغذیه، اهمیت آشنایی با خواص و طبع مواد غذایی بر کسی پوشیده نیست. اسفناج به عنوان یکی از مغذی‌ترین سبزیجات موجود، از گذشته تا به امروز …

طرز تهیه سوپ خیار خوشمزه و مجلسی رژیمی برای لاغری

طرز تهیه سوپ خیار

طرز تهیه سوپ خیار برای لاغری ماست یا خامه

سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون آن به کار می رود، اغلب سوپ ها برای بیماران و سرماخوردگی و انفولانزا توصیه می شود. سوپ خیار یک سوپ شگفت انگیز است که خیار طعم متفاوتی به سوپ می دهد. این سوپ را به کسانی که از غذاهای تکراری و یکنواخت خسته شده اند، پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم برای ۳ نفر
خیاربه مقدار دلخواه
پیاز۱ عدد
آب مرغ۳ پیمانه
ماست کم چرببه مقدار لازم
آرد برنج۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار دلخواه

دستور پخت سوپ خیار

مرحله اول

برای تهیه سوپ خیار خوشمزه و مجلسی ابتدا خیار ها را شسته و پوست می کنیم و درون یک کاسه به صورت کاملا ریز خرد می کنیم. در ادامه پیاز ها هم شسته و پوست می کنیم و به صورت نگین خرد می کنیم. یک قابلمه بر می داریم.

مرحله دوم

سپس خیار و پیاز و آب مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم، ۴۵ دقیقه بپزد. سپس آن را خاموش می کنیم تا سرد شود و آن را میکس می کنیم تا یکدست شود. در مدتی که سوپ در حال پختن بود، اگر آب آن کم شد، کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

وقتی سوپ میکس شد، در یک کاسه دیگر، ماست کم چرب و آرد برنج را خوب مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. سپس سوپ را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. دو جوش که زد، از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 اسفند 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.