طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

طرز تهیه سوپ شیر سوپ شیر یکی از انواع سوپ های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه کوفته قلقلی سنتی آبدار و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته قلقلی سنتی آبدار و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته قلقلی کوفته قلقلی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه مرغ پفکی

طرز تهیه مرغ پفکی با خمیر بنیه مثل بیرون چگونه مرغ پفکی درست کنیم xvc jidi lvy  t d

مرغ پفکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک غذای کامل سرو کنیم، می توایم برای دورچین غذاهای دیگر و یا حتی پیش غذا نیز سرو کنیم. مرغ پفکی نوعی غذای سوخاری محسوب می شود اما با مرغ سوخاری تفاوت دارد. مرغ پفکی مانند جوجه چینی قبل از سرخ سرخ شدن درون خمیر مخصوص قرار داده می شود، اما مرغ سوخاری با آرد سوخاری تهیه می شود. اگر به غذاهای فست فودی علاقمند هستید، توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت مرغ300 گرم
بیسکوییت پتی بور3 عدد
سفیده تخم مرغ1 عدد
آب½ لیوان
آرد1.5 لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و ادویه مرغبه مقدار کافی
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ پفکی

مرحله اول

برای تهیه مرغ پفکی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های در اندازه متوسط خرد می کنیم و داخل پارچ مخلوط کن می ریزیم.بیسکویت ها را با دست خرد می کنیم و به تکه های مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را به همراه مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و ادویه مرغ اضافه می کنیم و مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد مخلوط شوند و بعد خاموش می کنیم و آب را اضافه می کنیم

مرحله سوم

حالا مجددا دستگاه را روشن می کنیم تا مواد ترکیب شوند و بعد خاموش می کنیم و آرد را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با سرعت بیشتری مواد مخلوط شوند و مایه میکس شده ،یکدستی داشته باشیم.

مرحله چهارم

سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.بعد از مایه با قاشق یا هر وسیله دیگری به اندازه یک گردو با پوست سبزی بر می داریم.

مرحله پنجم

سپس داخل روغن داغ قرار می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند. توجه داشته باشید که به اندازه ای که تابه فضا دارد از مایه بر می داریم و به صورت دایره به آن شکل می دهیم و داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

سپس با کفگیر دارای سوراخ آن ها را جا به جا می کنیم تا کاملا همه نقاط مرغ به صورت کاملا یکدست سرخ شود. بعد در توری قرار می دهیم تا روغ اضافه آن ها خارج شود و سری بعد را داخل تابه می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله مرغ پفکی های سرخ شده داخل توری را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو تیز به صورت یک بعلاوه روی آن ها برش کمی عمیق می زنیم در حدی که باعث نصف شدن و متلاشی شدن مرغ پفکی ها نشود.

مرحله هشتم

حالا مجددا داخل روغن داغ می گذاریم تا مرغ های پفکی فرم زیبایی بگیرند. بعد از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن شان گرفته شود. در پایان مرغ های پفکی را با سس مورد علاقتان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.