مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!
مضرات زعفران زعفران، این ادویهی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونههای آن را به دنیا عرضه میکند، در کنار فواید بیشمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …
طرز تهیه حلوای بحرینی خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه حلوای بحرینی حلوای بحرینی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده عربی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه سوفله سیب زمینی و بادمجان خوشمزه برای پیش غذا
طرز تهیه سوفله سیب زمینی و بادمجان سوفله سیب زمینی و بادمجان یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه بادمجان پفکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه بادمجان پفکی
بادمجان پفکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه نوعی غذای سوخاری محسوب می شود، البته با بادمجان سوخاری متفاوت است. بادمجان سوخاری با غلطاندن در پودر سوخاری تهیه می شود ولی بادمجان پفکی مانند جوجه چینی و میگو پفکی با غلطاندن در خمیر تهیه می شود. بادمجان پفکی به دلیل اینکه در روغن فراوان سرخ می شود، دارای کالری زیادی است و به همین دلیل برای سرو به عنوان یک غذای کامل مناسب است، البته می توانیم از این غذای خوشمزه به عنوان پیش غذا نیزاستفاده کنیم، در ادامه برای مشاهده این آموزش آشپزی با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
بادمجان | 2 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 4 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت بادمجان پفکی
مرحله اول
برای تهیه بادمجان پفکی ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم و با دستمال روی آن ها را خشک می کنیم و به صورت یک سانت در میان پوست هر بادمجان را می گیریم (شبیه رنگ گورخر) و روی تخته آشپزخانه آنها را قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس بادمجان ها را به صورت ورقه ای با قطر حدودا یک سانتی متر برش می زنیم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم و با چنگال هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شده و کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله بکینگ پودر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، آرد و شیر به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و با چنگال یا همزن دستی همگی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا کاسه محتوی ترکیب تخم مرغ را کنار دستمان قرار می دهیم. در ادامه داخل قابلمه ای کوچک ترجیحا با عمق زیاد به اندازه ای روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم که بادمجان هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
حالا بادمجان ها را ابتدا داخل ترکیب تخم مرغ قرار می کنیم تا کاملا آغشته به آن شود و بعد بلافاصله به آرامی داخل روغن داغ شده می گذاریم تا سرخ شوند. همگی بادمجان ها را به همین صورت سرخ می کنیم.
مرحله ششم
به هیچ عنوان تعداد زیاد بادمجان روی هم داخل قابلمه قرار ندهید. بعد از سرخ و پفکی شدن بادمجان ها را داخل توری می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد در ظرف مورد نظرمان بادمجان های پفکی را می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.
- منبع :
- img from hamurger