طرز تهیه آنچیلادا مرغ خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی
طرز تهیه آنچیلادا مرغ
تجربه سفری کوتاه به مکزیک در جنوب آمریکای شمالی، می تواند برای ما بسیار هیجان انگیز باشد. کشوری که به خوراکیهای خوش طعم و عطرش معروف شده، و در طی این سالها در سراسر جهان طرفداران زیادی را پیدا کرده است. تجربه ها به ما ثابت نمودهاند که ایجاد تنوع در روزمرگیها، تاثیر چشمگیری در بالا رفتن کیفیت زندگی دارند، شما میتوانید با تهیه غذاهای متنوع و خاص و امتحان کردن طعم های جدید، رنگی دیگر به روزهای خود و عزیزانتان بدهید. امروز قصد داریم شما را با این غذای خاص “مکزیکی” آشنا کنیم، که یکی از مواد اصلی آن نان تورتیلا میباشد، همان ترکیبی که احتمالا بسیاری از شما در چیپس ترتیلا طعمش را امتحان کرده اید. نان تورتیلا اساس بسیاری از غذاهای سنتی مکزیکی مانند تاکو می باشد و غالبا این نان به همراه خورشت ، سوپ ، گوشت کبابی و مرغ سرو میشود که در این مطلب ویژه ما برای شما دستورپخت نان را به همراه مرغ آماده نموده ایم. پیشنهاد ما به شما این است که آنچیلیدا مرغ را به عنوان یک وعده خاص برای مهمانیهای خانوادگی و دوستانه خودتان تهیه کنید و مهمانان خود را با این ترکیب ویژه شگفت زده نمایید. همچنین اگر مناسبتی را پیش رو دارید، مثل سالگرد ازدواج، تولد و … میتوانید آنچیلیدا مرغ را به عنوان گزینه ای فوق العاده برای زیباتر کردن آن شب در کنار عزیزانتان داشته باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
فیله مرغ | 800 گرم |
نان تورتیلا | 6 تا 8 عدد |
پنیر پیتزا | 300 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز و چیلی | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
مواد لازم سس مخصوص | |
گوجه فرنگی | 5 عدد |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیر | 5 حبه |
پونه کوهی و آویشن | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه آنچیلادا مرغ
مرحله اول
برای تهیه آنچیلادای مرغ خوشمزه ابتدا در ظرفی مرغ را به همراه گشنیز قرارداده و آن را با ادویه جاتی مثل نمک، فلفل، فلفل قرمز و چیلی طعم دهید. به آن روغن زیتون بزنید به خوبی مخلوط نمایید سپس آن را درون فویلی بپیچید.
مرحله دوم
حالا فویل حاوی گوشت مرغ را به مدت 1 ساعت در دمای 200-180 درجه درون فر قرار دهید. در ادامه، برای آماده سازی سس، ابتدا بایستی پیاز را به نگینی یا رنده کنید. تابه ای را روی اجاق قرار داده و کف آن را چرب نمایید.
مرحله سوم
پس از داغ شدن روغن پیازها و سیر های خرد شده را به آن اضافه نمایید و هم بزنید. گوجه فرنگی ها را بشویید و پوست آن را جدا کرده و به صورت مکعبی خرد کنید، پس از خشک شدن آن را به تابه اضافه نمایید و به آن نمک، فلفل و پونه کوهی را اضافه نمایید.
مرحله چهارم
اجازه دهید سس به مدت 6-5 دقیقه بپزد. در این مرحله، پس از پختهشدن مرغ، آن را به کمک غذاساز کاملا خرد نمایید، مقداری از سس را به آن اضافه کنید. مایه مرغ را داخل نان پیتا یا لواش ریخته و فلفل دلمه و پنیر را به آن اضافه نمایید.
مرحله پنجم
سپس آن را به صورت رول دربیاورید. توسط سس و پنیر کاملا روی رول را بپوشانید. در نهایت مواد را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از مدت 20 الی 25 دقیقه، آنچیلیدا مرغ شما آماده است، میتوانید آن را میل نمایید.
- منبع :
- img from jessicagavin