طرز تهیه چیکن پارمزان خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی
طرز تهیه چیکن پارمزان
چیکن پارمزان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت فرهنگی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
سس مارینارا | ۱ لیوان |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
زیتون سیاه | ۱۰ عدد |
گوجه گیلاسی | ۱۲ عدد |
پونه یا ریحان | برای تزیین |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت چیکن پارمسان
مرحله اول
برای تهیه چیکن پارمسان رستورانی ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روغن زیتون را به همراه پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط روغن زیتون و ادویه ها را با دست روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند. در ادامه یک ظرف مناسب فر مثل پیرکس را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس گوشت مرغ کف ظرف قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا ظرف را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند تا گوشت مرغ بپزد. پس از گذشت این زمان ظرف را از فر خارج می کنیم، سپس سس مارینارا روی گوشت مرغ به صورت پخش می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پنیر پیتزا را روی سس می ریزیم و روی پنیر را با زیتون ها حلقه ای شده و گوجه گیلاس تزیین می کنیم. حالا ظرف را مجددا در فر قرار می دهیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا چیکن پارمسان اماده شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه پخت غذا کامل شدف چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی غذا طلایی شود. در پایان پونه یا ریحان را خرد می کنیم و روی چیکن پارمزان می ریزیم، سپس غذا را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/cleanfoodcrush