طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده زیبا

طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده زیبا

طرز تهیه حلوا شیر حلوا شیر یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت ظاهری زیادی به حلوای آرد گندم دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی …

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی جگر کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی …

طرز تهیه اشکنه کشک

طرز تهیه اشکنه کشک زرد خراسانی اصفهانی xvc jidi ha ki  a 

اشکنه کشک یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. اشکنه از غذاهای سنتی ایرانی است که انواع بسیار متنوعی دارد و یکی از محبوب ترین اشکنه ها اشکنه کشک می باشد که طعمی فوق العاده خوشمزه دارد. اشکنه ها شباهت زیادی به آبگوشت ها دارند و معمولا مانند آبگوشت با نان ترید شده سرو می شوند. در گذشته اشکنه غذایی ساده محسوب می شد که از ترکیب کشک و پیاز تهیه می شد، اما امروزه در تهیه این غذای خوشمزه از مغز گردو به همراه انواع سبزیجات معطر استفاده می شود که باعث مجلسی تر شدن این غذا می شوند، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
کشک سابیده شده1 پیمانه
سیب زمینی 2عدد متوسط
پیاز 1عدد متوسط
مرزه1 دسته کوچک
مغز گردو4 عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت اشکنه کشک

مرحله اول

برای تهیه اشکنه کشک مجلسی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت 15 دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا کمی داغ شود.

مرحله سوم

سپس سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم و دیگر اجازه می دهیم تا طلایی و سرخ شوند.پیازها را داخل صافی می ریزیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.گردوها را داخل آسیاب می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم.

مرحله چهارم

قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را نیز بلافاصله داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و زردچوبه را روی آن می پاشیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا پیازها سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مرزه خرد شده یا خشک شده را به همراه گردوی پودر شده اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. سپس تقریبا دو لیوان آب گرم را با کشک مخلوط می کنیم تا یکدست شود .

مرحله ششم

سپس به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و تامل می کنیم تا به جوش بیاید و شروع به قل زدن کند. پس زا یانکه آب به جوش آمد سیب زمینی های سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

دو عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و با همزن دستی آن ها را می زنیم تا از لختی خارج شوند و به اشکنه اضافه می کنیم و کمی فلفل سیاه نیز روی مواد می پاشیم و اجازه می دهیم تا به مدت 15 دقیقه دیگر مواد بپزند.

مرحله هشتم

(می توانید تخم مرغ را حذف کنید.)اشکنه ما زمانی آماده است که هم مواد منسجم باشند و هم اینکه اشکنه ما هنوز دارای آب باشد.اشکنه کشک آماده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و با نان سنگک تیلیت می کنیم و نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.