طرز تهیه بوقلمون کامل مجلسی و خوشمزه در فر مخصوص عید
طرز تهیه بوقلمون درسته بوقلمون سوخاری کامل یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. همچنین …
طرز تهیه سیب زمینی شیری یک صبحانه ساده و خوشمزه
طرز تهیه سیب زمینی شیری سیب زمینی شیری یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
خواص دانه چیا برای مردان، پیشگیری از فشار خون و سکته!
خواص دانه چیا برای مردان دانه چیا، یکی از مغذیترین دانههای شناختهشده در جهان است. این دانه کوچک، که به سرعت محبوبیت خود را در میان علاقمندان به تغذیه سالم افزایش داده …
طرز تهیه دو پیازه میگو خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری
طرز تهیه دو پیازه میگو
دو پیازه میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به بوشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
پوره گوجه فرنگی | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
ماست پر چرب | ¾ پیمانه |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاری | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت دو پیازه میگو
مرحله اول
برای تهیه دو پیازه میگو بوشهری ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه میگوها را داخل تابه می ریزیم و هر سمت میگوها را به مدت یک دقیقه با حرارت زیاد سرخ می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پس از اینکه میگوها را به خوبی سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم،
پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و تخم گشنیز را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شوند. در ادامه پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی کشیده شود، سپس ماست را به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله میگوها را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد با هم چند دقیقه بجوشند و میگوها به طور کامل بپزند. در پایان دو پیازه میگو را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/dailymaryam