طرز تهیه خورش مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه خورش مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه خورش مرغ خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که به طور معمول به همراه زرشک پلو یا باقالی پلو سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلسی …

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه سمبوسه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی جنوبی در ادامه با …

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه حلوای هویج حلوای هویج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای مراسم های مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه دو پیازه میگو

طرز تهیه دو پیازه میگو بوشهری قشم با تصویر نی نی سایت xvc jidi n   dhci  ld 

دو پیازه میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به بوشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
پوره گوجه فرنگی۴۰۰ گرم
سیر۲ حبه
ماست پر چرب¾ پیمانه
پودر پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر کاری۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت دو پیازه میگو

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه میگو بوشهری ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه میگوها را داخل تابه می ریزیم و هر سمت میگوها را به مدت یک دقیقه با حرارت زیاد سرخ می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه میگوها را به خوبی سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم،

پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و تخم گشنیز را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شوند. در ادامه پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی کشیده شود، سپس ماست را به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله میگوها را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد با هم چند دقیقه بجوشند و میگوها به طور کامل بپزند. در پایان دو پیازه میگو را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/dailymaryam
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.