طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف کشورهای خاورمیانه است که در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه …

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی …

طرز تهیه کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ ساده مجلسی ترکی تابه ای کباب سرخ شده و پنیر وقارچ xvc jidi  tji lvy

کوفته مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. کوفته مرغ از غذاهایی محسوب می شود که در هر کشوری با دستوری منحصربفرد تهیه می شود و از انواع سبزیجات در تهیه آن استفاده می شود. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و به همین دلیل می توانیم به سلیقه خود آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنیم. در برخی دستورها در این کوفته از برنج پخته شده هم استفاده می شود که باعث می شود بافت کوفته ترد تر و خوشمزه تر شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ600 گرم
پیاز1 عدد درشت
فلفل دلمه ای1 عدد
جعفری1 دسته کوچک
تخم مرغ1 عدد
آرد سوخاری1 یا 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر و زنجبیلبه مقدار کافی
پاپریکا و دارچینبه مقدار کافی
زنجبیل و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوفته مرغ

مرحله اول

برای تهیه کوفته مرغ خوشمزه ابتدا سینه و ران راچرخ می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و دانه های آن را خارج می کنیم.

مرحله دوم

سپس رنده می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و همراه با پیاز به مواد می افزاییم. حالا تخم مرغ را اول در پیاله ای می شکنیم تا در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله انواع ادویه ها را اعم از زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، نمک، زنجبیل، فلفل و کمی دارچین در صورت تمایل به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را با قاشق مخلوط می کنیم و بعد با دست ورز می دهیم تا مایه کوفته منسجمی بدست بیاوریم.

مرحله چهارم

سپس تابه ای را روغن سرخ کردنی فراوان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و بعد به اندازه یک گردو از مایه بر می داریم و به آن فرم لوله ای یا هر مدلی که تمایل دارید بدهید و داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود

مرحله پنجم

بعد کوفته ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوفته ها را داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.