طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند شیرینی مربایی برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل …

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه نان خرمایی نان خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است با مغز خرما تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یک …

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مجلسی سفیده …

طرز تهیه شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری خانگی برای نوروز بدون فر برشی قدیمی xvc jidi advdkd a vd

شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه در برخی کشورها به عنوان پیراشکی شناخته می شود و برای سرو در کنار انواع نوشیدنی های داغ مثل چای یا قهوه یک گزینه بسیار مناسب است. شیرینی شکری معمولا به عنوان یک شیرینی خانگی شناخته می شود و کمتر اتفاق می افتد که بتوانیم این شیرینی را از قنادی ها تهیه کنیم. این شیرینی بافت بسیار عالی دارد و برای دورهمی های خانوادگی بسیار مناسب است. البته از شیرینی شکری در مجالس و مهمانی های مهم هم می توانیم به عنوان شیرینی پذیرای استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی شکری
آرد سفید250 گرم
آرد سمولینا100 گرم
تخم مرغ1 عدد
وانیل1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال½ قاشق چایخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
شکر4 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
آب ولرم¾ پیمانه
پودر قندبه مقدار کافی
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

دستور پخت شیرینی شکری

مرحله اول

برای تهیه شیرینی شکری خوشمزه ابتدا آب ولرم را داخل لیوانی می ریزیم و شکر را به همراه خمیر مایه به آن اضافه می کنیم و با قاشق جایخوری آنها را مخلوط می کنیم و در پوشی روی لیوان قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس آنرا کنار می گذاریم تا به مدت 10 دقیقه خمیر مایه پف کند. در ادامه 250 گرم آرد را همراه با 100 گرم آرد سمولینا مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ از الک رد می کنیم و خمیر مایه که پف کرد به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس آرام مواد را مخلوط می کنیم و 20 دقیقه به مواد استراحت می دهیم و بعد تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد می افزاییم. سپس وانیل را به همراه بیکینگ پودر ،روغن مایع،شکر و نمک به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا همگی مواد را آرام با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.در صورت تمایل کمی پوست پرتقال (فقط قسمت نارنجی)را رنده می کنیم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را کمی ورز می دهیم و از آن به اندازه یک گردو بر می داریم.

مرحله پنجم

سپس به هر شکلی که تمایل داریم به آن فرم می دهیم و در سینی آن ها را می چینیم تا به مدت 10 دقیقه استراحت کنند. در ادامه قابلمه ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد را روی حرارت کم قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس مقداری روغن سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن با حرارت کم به مرور زمان داغ شود. تعدادی از خمیرهای شکل داده را داخل روغن داغ قرار می دهیم به صورتی که روی هم قرار نگیرند.

مرحله هفتم

سپس صبر می کنیم تا سرخ شوند و با قاشق گه گاه آن ها را جابه جا می کنیم تا هر دو طرف آن ها سرخ شود. پس از اینکه شیرینی ها سرخ شدند آن ها را داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود .

مرحله هشتم

در صورتی که توری فلزی نداشته باشیم می توانیم شیرینی ها را روی دستمال حوله ای قرار دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه شیرینی ها را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند.

مرحله نهم

پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل خنک شدند، مقداری پودر قند به صورت پخش روی شیرینی ها می ریزیم، سپس شیرینی ها را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.