طرز تهیه نان صبحانه خانگی خوشمزه و شیرین با فر و بدون فر
طرز تهیه نان صبحانه نان صبحانه یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود. برای ما ایرانی ها صبحانه یکی …
طرز تهیه شیرینی مادلن پرتقالی خوشمزه برای پذیرایی
طرز تهیه شیرینی مادلن پرتقالی شیرینی مادلن پرتقالی یکی از انواع شیرینی های ساده کشور فرانسه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!
درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین اگر متوجه شدید که بیش از حد معمول به دستشویی میروید، احتمالاً با مشکل تکرر ادرار مواجه شدهاید. البته، شاخصی معین برای تعداد دفعاتی که …
طرز تهیه شیرینی پافس خوشمزه و مخصوص با شیر و کشمش
طرز تهیه شیرینی پافس
شیرینی پافس یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که بدون نیاز به فر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پافس | |
آرد سفید | ۲٫۵ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
کشمش | ¼ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
جوز هندی | ½ قاشق چایخوری |
دستور پخت شیرینی پافس
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پافس خوشمزه ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در دمای محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمیا محیط هماهنگ شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله جوزهندی را به همراه بکینگ پودر به آرد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه شکر را به همراه تخم مرغ، شیر هم دمای محیط و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و مواد را خوب ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
حالا کشمش را اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم که کشمش به صورت یکدست در تمام مایه شیرینی پخش شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که شیرینی ها در روغن شناور باشند.
مرحله چهارم
به این نکته توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید متوسط باشد تا شیرینی ها به صورت یکدست سرخ شوند، در صورتی که حرارت زیر تابه بیش از حد زیاد باشد، لایه رویی شیرینی ها سرخ می شود و داخل شیرینی ها خمیر باقی می ماند.
مرحله پنجم
حالا با یک قاشق بزرگ یا ملاقه مقداری از مایه شیرینی بر می داریم و داخل روغن داغ می ریزیم. حالا باید صبر کنیم تا شیرینی ها سرخ شوند. زمانی که اطراف شیرینی ها طلایی شود، یعنی شیرینی ها تقریبا آماده هستند.
مرحله ششم
پس از اینکه شیرینی ها سرخ شدند، انها را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل کشیده شود. در پایان شیرینی ها را پس از اینکه خنک شدند در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
- منبع :
- img from nedakfood