طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا …

طرز تهیه خورش مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه خورش مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه خورش مرغ خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که به طور معمول به همراه زرشک پلو یا باقالی پلو سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلسی …

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. البته از این سالاد مانند سالاد …

طرز تهیه شامی کباب با رب انار

طرز تهیه شامی کباب با رب انار . گردو شمالی گیلانی مازندرانی

شامی کباب با رب انار یکی از انواع غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای سنتی استان های شمالی کشورمان است و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. این غذا تقریبا همان شامی کباب معمولی است که با سسی از رب انار سرو می شود و به کسانی که عاشق غذاهایی با طعم ترش و ملس هستند توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را درست کنند، چون واقعا طعم بسیار خوبی دارد. در صورتی هم که طعم غذاهای ترش را نمی پسندید می توانید از رب انار شیرین به همراه مقدار پوره گوجه فرنگی برای سس شامی کباب استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز2 عدد متوسط
سیب زمینی3 عدد متوسط
رب انار2 قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پاپریکا1 قاشق چایخوری
مغز گردو (اختیاری)100 گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت شامی کباب با رب انار

مرحله اول

برای تهیه شامی کباب خوشمزه با رب انار ابتدا یکی از پیازها و یکی از سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه آب اضافی پیاز  و سیب زمینی را با فشار دست به طور کامل می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و سیب زمینی رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پاپریکا را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس شروع به ورز دادن مایه شامی کباب می کنیم و آنرا به مدت 5 تا 10 دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم  و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه شامی کباب استراحت کند. پس از گذشت این زمان مایه شامی کباب را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه شامی کباب بر می داریم و با دست به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله ششم

حالا شامی ها را به آرامی درون روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند. پس از اینکه یک شمت شامی ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

برای تهیه سس شامی کباب در همان تابه ای که شامی ها را سرخ کردیم کمی روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز باقیمانده را به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز یکدست شوند. در ادامه گردوی آسیاب شده، رب گوجه فرنگی و رب انار را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

حالا چند دقیقه مواد را تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و گردو کمی تفت داده شود، سپس 1 فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم آب سس نصف شود.

مرحله دهم

در این مرحله شامی کباب های سرخ شده را درون سس می چینیم و اجازه می دهیم سس به طور کامل غلیظ شود و به خورد شامی کباب ها برود، سپس شامی کباب ها را به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

مرحله یازدهم

سیب زمینی های باقیمانده را پوست می گیریم و به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم. در ادامه سیب زمینی ها را خشک کرده و در روغن سرخ می کنیم و در کنار شامی ها سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.