طرز تهیه شکلات انار لاکچری و خوشمزه مخصوص شب یلدا
طرز تهیه شیرینی هل و زعفران خوشمزه با عطر عالی
طرز تهیه شیرینی هل و زعفران شیرینی هل و زعفران یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه شورت برد پسته ای خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه شورت برد پسته ای شورت برد پسته ای یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه کیک خرما خوشمزه و مجلسی به روش کافی شاپی
طرز تهیه کیک خرما کیک خرما یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …
طرز تهیه شکلات انار
شکلات انار یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که خیلی راحت می توانمی آنرا در منزل درست کنیم. این شکلات خوشمزه چون با انار درست می شود، یکی از مناسبت ترین شکلات ها برای پذیرایی در شب یلدا می باشد. اگر از کدبانوهایی هستید که دوست دارید آشپزی و شیرینی پزی شما زبانزد همه اقوام و دوستان باشد، توصیه می کنیم در مهمانی شب یلدا حتما این شکلات خوشمزه و لاکچری را درست کنید، زیرا این شکلات علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، دارای ظاهری بسیار شیک و مجلسی نیز می باشد. برای تغییر رنگ شکلات می توانیم از شکلات سفید یا در رنگ های دیگر استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 12 نفر | |
شکلات ذوب شده | 1 لیوان |
روغن نارگیل | 1 قاشق غذاخوری |
انار بزرگ | 1 عدد |
دستور تهیه شکلات انار
مرحله اول
برای تهیه شکلات انار لاکچری ابتدا شکلات تخته ای را به چند تکه تقسیم می کنیم و داخل کاسه ای استیل قرار می دهیم.کتری را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله انار را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و دانه می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. سپس آب کتری که بجوش آمد حرارت را ملایم می کنیم و کاسه محتوی شکلات را روی کتری قرار می دهیم.
مرحله سوم
سپس اجازه می دهیم تا شکلات ها بر اثر بخار کتری ذوب شوند.با قاشق شکلات ها را زیر و رو می کنیم تا یکدست آب شوند.بعد از اینکه ذوب شد روغن نارگیل را به آن اضافه می کنیم و با قاشق کاملا هم می زنیم تا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
داخل قالب کاپ کیک کاغذ شیرینی قرار می دهیم و 2 قاشق از شکلات ذوب شده داخل آن می ریزیم و با قاشق سطح آن را صاف می کنیم و مقداری انار دانه شده آرام روی آن می ریزیم و مجددا 2 الی 3 قاشق از شکلات روی آن می ریزیم.
مرحله پنجم
همه قالب ها را به همین شکل آماده می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه استراحت کنند و شکلات ها خودشان را بگیرند. پس از گذشت 15 دقیقه با انگشت کمی روی شکلات را فشار می دهیم
مرحله ششم
اگر سفت شده بود شکلات ها آماده شده اند و از داخل یخچال بیرون می آوریم و آرام از قالب جدا می کنیم و به هر شکلی که تمایل داریم شکلاتهای شب یلدا را تزئین می کنیم.این شکلات را تا 3 روز در یخچال می توانید نگهداری کنید.نوش جان
- منبع :
- img from chefdavidburke