طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر …

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه نان خرمایی نان خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است با مغز خرما تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یک …

طرز تهیه گوش فیل نازک و خوشمزه ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه گوش فیل نازک و خوشمزه ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه گوش فیل گوش فیل یکی از انواع شیرینی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای سفره های افطار تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه شکلات انار

طرز تهیه شکلات انار برای شب یلدا xvc jidi a ghj hkhv

شکلات انار یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که خیلی راحت می توانمی آنرا در منزل درست کنیم. این شکلات خوشمزه چون با انار درست می شود، یکی از مناسبت ترین شکلات ها برای پذیرایی در شب یلدا می باشد. اگر از کدبانوهایی هستید که دوست دارید آشپزی و شیرینی پزی شما زبانزد همه اقوام و دوستان باشد، توصیه می کنیم در مهمانی شب یلدا حتما این شکلات خوشمزه و لاکچری را درست کنید، زیرا این شکلات علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، دارای ظاهری بسیار شیک و مجلسی نیز می باشد. برای تغییر رنگ شکلات می توانیم از شکلات سفید یا در رنگ های دیگر استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 12 نفر
شکلات ذوب شده1 لیوان
روغن نارگیل1 قاشق غذاخوری
انار بزرگ1 عدد

دستور تهیه شکلات انار

مرحله اول

برای تهیه شکلات انار لاکچری ابتدا شکلات تخته ای را به چند تکه تقسیم می کنیم و داخل کاسه ای استیل قرار می دهیم.کتری را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله انار را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و دانه می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. سپس آب کتری که بجوش آمد حرارت را ملایم می کنیم و کاسه محتوی شکلات را روی کتری قرار می دهیم.

مرحله سوم

سپس اجازه می دهیم تا شکلات ها بر اثر بخار کتری ذوب شوند.با قاشق شکلات ها را زیر و رو می کنیم تا یکدست آب شوند.بعد از اینکه ذوب شد روغن نارگیل را به آن اضافه می کنیم و با قاشق کاملا هم می زنیم تا مخلوط شوند.

مرحله چهارم

داخل قالب کاپ کیک کاغذ شیرینی قرار می دهیم و 2 قاشق از شکلات ذوب شده داخل آن می ریزیم و با قاشق سطح آن را صاف می کنیم و مقداری انار دانه شده آرام روی آن می ریزیم و مجددا 2 الی 3 قاشق از شکلات روی آن می ریزیم.

مرحله پنجم

همه قالب ها را به همین شکل آماده می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه استراحت کنند و شکلات ها خودشان را بگیرند. پس از گذشت 15 دقیقه با انگشت کمی روی شکلات را فشار می دهیم

مرحله ششم

اگر سفت شده بود شکلات ها آماده شده اند و از داخل یخچال بیرون می آوریم و آرام از قالب جدا می کنیم و به هر شکلی که تمایل داریم شکلاتهای شب یلدا را تزئین می کنیم.این شکلات را تا 3 روز در یخچال می توانید نگهداری کنید.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.