طرز تهیه املت منه من خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه املت منه من
املت منه من یکی از انواع املت های خوشمزه و خوشرنگ بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه مانند دیگر املت ها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود و اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می باشد. این صبحانه در کشور ترکیه بسیار مرسوم است و در صورت که به ترکیه رفته باشید حتما آنرا در منوی هتل ها و رستوران ها مشاهده کرده اید. املت منه من شباهت زیادی به املت گوجه فرنگی ما ایرانی ها دارد، با این تفاوت که در این املت علاوه بر تخم مرغ و گوجه فرنگی از فلفل سبز، انواع سبزیجات و در برخی مواقع از سوجوک که نوعی سوسیس ترکیه ای است، نیز استفاده می شود که ترکیبی بی نظیر و خوشمزه را به وجود می آرود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
تخم مرغ | 5 عدد |
گوجه فرنگی | 6 عدد |
فلفل سبز | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
پونه خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت املت منه من
مرحله اول
برای تهیه املت منه من ترکیه ای ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه فلفل سبز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به مدت 10 دقیقه با پیاز تفت می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه فلفل سبز هم به خوبی نرم و سرخ شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با ادویه ها کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را باید به خوبی تفت دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود و شروع به روغن انداختن کنند.
مرحله پنجم
در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکینم و با چنگال ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند. پس از اینکه کوچه فرنگی روغن انداخت در صورت تمایل می توانیم 1 قاشق کوچک رب گوجه فرنگی هم اضافه کنیم.
مرحله ششم
اضافه کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود که املت علاوه بر اینکه بسیار خوشرنگ شود، طعم ان نیز خوشمزه تر شود. رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا خوشرنگ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شدف تخم مرغ ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم تخم مرغ ها به طور کامل سفت شوند و بپزند.
مرحله هشتم
البته میزان پختن تخم مرغ ها به ذائقه خودمان بستگی دارد و در صورتی که دوست داریم تخم مرغ ها را عسلی تر درست کنیم نباید بگذاریم، املت بیش از حد روی حرارت بماند و تخم مرغ ها کاملا سفت شوند.
مرحله نهم
در میانه پخت تخم مرغ ها نمک و ادویه املت را اندازه می کنیم. پس از اینکه املت آماده شد سبزی خشک را اضافه می کنیم، سپس املت را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.