طرز تهیه پاستا کمربندی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخی

طرز تهیه پاستا کمربندی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخی

طرز تهیه پاستا کمربندی پاستا غذای ایتالیایی است که تهیه آن فوت و فن خاص خودش رو دارد. پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترها است. این غذا را …

طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال

طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال ماهی سالمون ماهی شیر

خوراک ماهی با سس پرتقال یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خوراک خوشمزه علاوه بر اینکه طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد، ظاهر آن نیز مجلسی و شیک است و یک گزینه بسیار مناسب برای مجالس و مهمانی ها می باشد. اگر جزو افرادی هستید که به غذاهایی مثل سبزی پلو پلو با ماهی علاقمند هستید، توصیه می کنیم این خوراک خوشمزه را به همراه سبزی پلو یا با قالی پلو درست کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
ماهی قزل آلا2 عدد
پرتقال1 عدد بزرگ
سرکه سیبسه چهارم لیوان
شکر2 قاشق غذاخوری
نشاسته1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد کوچک
سیر1 حبه
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
شنبلیله1 دسته کوچک
گلپر و زنجبیلبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت ماهی با سس پرتقال

مرحله اول

برای تهیه ماهی با سس پرتقال ابتدا ماهی ها را تمیز می کنیم و روی تخته آشپزخانه آن ها را به تکه های مورد نظر برش می دهیم و کنار می گذاریم.پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله 1 عدد لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را می گیریم و هسته هایش را با قاشق جدا می کنیم و به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم. همین طور پودر زنجبیل، پودر گلپر، زردچوبه ، فلفل و نمک را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس همگی مواد را با قاشق هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و تکه های ماهی را داخل سینی لبه داری می چینیم و از موادی که آماده کردیم روی ماهی ها می ریزیم و با سلفون روی ماهی را می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا سینی را داخل یخچال قرار می دهیم تا ماهی ها  به مدت 1 ساعت استراحت کنند و مزه دار شوند. سپس تا زمان داریم سس ماهی را آماده می کنیم. آب پرتقال را می گیریم و داخل شیرجوش می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس شکر و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر کاملا در آب پرتقال حل شود و شروع کند به زدن حباب های ریز و آنوقت کره را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا با قاشق هم می زنیم تا کره آب شود و سس کمی بجوشد و غلیظ شود و آنوقت سرکه بالزامیک را می افزاییم و با قاشق به طور مداوم و آرام سس را هم می زنیم تا به غلظتی نزدی  به فرنی، کمی رقیق تر برسد.

مرحله هفتم

بعد شیرجوش را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. پس از گذشت زمان مزه دار شدن ماهی ها،تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان داغ شود.

مرحله هشتم

بعد سینی محتوی ماهی ها را از یخچال بیرون می آوریم و ماهی ها را تمیز می کنیم تا اگر پیاز یا سیر به آن ها چسبیده است جدا می کنیم و داخل تابه آن ها را می چینیم و در تابه را می گذاریم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله نهم

قبل از برگرداندن ماهی ها روی آن ها کمی شنبلیله خشک می ریزیم و بعد آن ها را برعکس می کنیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود. ماهی ها که سرخ شدن سس را داغ روی ماهی ها می ریزیم و در کنار ماهی و سبزی پلو سرو می کنیم.نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.