طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای

کباب لقمه ترکیه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و خوش خوراک کشور ترکیه ای است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه از نظر مواد و ظاهر شباهت زیادی به کباب لقمه ایرانی دارد و به همین دلیل با ذائقه ایرانیان سازگار است. در تهیه این کباب از انواع سبزیجات معطر مثل ریحان و جعفری خشک شده استفاده می شود که باعث می شود طعم این کباب متفاوت تر و خوشمزه تر شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
ریحان خشک۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سماق و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب لقمه ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب لقمه ترکیه ای ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با دست فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و سماق به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم، سپس به مدت ۱۵ دقیقه مواد را با دست ورز می دهیم تا به خوبی منسجم شوند. در ادامه سبزی های خشک معطر را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا زعفران دم کرده را به کاسه اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند. نکته مهم در این مرحله اینکه حتما از سبزی خشک برای تهیه کبا لقمه استفاده کنید چون سبزی تر ممکن است باعث باز شدن کباب شود.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد سوخاری را اضافه می کنیم و کمی مایه کباب را ورز می دهیم تا مایه کباب کاملا یکدست و منسجم شود. پس از اینکه آرد سوخاری را اضافه کردیم، نیاز نیست مایه کباب را بیش از حد مخلوط کنیم، فقط در حدی که مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا مایه کباب منسجم تر شود. پس از گذشت این زمان می توانیم این کباب خوشمزه را به سه روش متفاوت بپزیم.

مرحله ششم

روش اول اینکه کباب ها را با سیخ چوبی درست کنیم، برای درست کردن کباب ها با این روش ابتدا سیخ های چوبی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب سرد قرار می دهیم تا هنگام سرخ کردن کباب ها سیخ های چوبی نسوزند.

مرحله هفتم

حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب بر می داریم و دور سیخ شکل می دهیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس سیخ ها را داخل تابه قرار می دهیم و کباب را سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

روش دوم این است که بدون استفاده از سیخ کباب ها را به صورت لوله ای شکل دهیم و مانند روش اول در روغن سرخ کنیم. روش سوم استفاده از سیخ های فلزی است و بهتر است کباب ها را کمتر بزرگتر بگیریم تا خشک نشوند.

مرحله نهم

در این مرحله منقل زغال را آماده می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم. در حین پختن کباب ها برای اینکه خشک نشوند باید کمی کره ذوب کنیم و روی آنها بمالیم . در پایان کباب ها را به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.