طرز تهیه شیرینی نان خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه نان خرمایی نان خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است با مغز خرما تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یک …

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر …

طرز تهیه شیرینی اشکی

طرز تهیه شیرینی اشکی خانگی ساده بدون فر با روغن مایع خشک با پیمانه xvc jidi advdkd ha d

شیرینی اشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که دسته شیرینی های خشک دسته بندی می شود و معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه را مدت زیادی می توانیم در یخچال نگهداری کنیم و به همین دلیل از این شیرینی برای پذیرایی در تحویل سال یا همان عید نوروز استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی اشکی
زرده تخم مرغ2 عدد
آرد سفید500 گرم
پودر قند½ لیوان
کره200 گرم
شیر4 قاشق غذاخوری
عسل4 قاشق غذاخوری
روغن مایع8 قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

دستور پخت شیرینی اشکی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اشکی خوشمزه ابتدا مواد داخل یخچال مانند کره،شیر و….را بیرون می آوریم کنار می گذاریم تا با دمای محیط سازگار شود.پودر قند را داخل کاسه ای می ریزیم و کره را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس با دور تند همزن آنها می زنیم تا مایه ای به رنگ کاملا سفیدی داشته باشیم.زرده های تخم مرغ را همراه با وانیل به مایه اضافه می کنیم و مجددا مواد را هم می زنیم تا حدی که مخلوط شوند و آنوقت شیر و عسل را می افزاییم.

مرحله سوم

سپس دوباره با همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم.در این مرحله برای اینکه شیرینی ها زرد رنگ شوند می توانید کمی زعفران به مایه خمیر اضافه کنید.آرد  را از الک رد می کنیم و به مواد شیرینی می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله با لیسک مایه خمیر را زیر و رو می کنیم و زمانیکه آرد در حال مخلوط شدن با مایه بود روغن مایع را اضافه می کنیم و با دست شروع می کنیم به ورز دادن مایه شیرینی تا خمیر منسجم شود.

مرحله پنجم

دقت کنید زیاد ورز ندهید تا خمیر از بافت نرم و لطیف خارج شود و به روغن بیافتد.خمیر را داخل کاسه ای قرار می دهیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 1 ساعت استراحت کند.

مرحله ششم

سپس خمیر را از داخل یخچال بیرون می آوریم و سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت تقریبا 15 دقیقه گرم شود.کاغذ روغنی روی صفحه کار قرار می دهیم.

مرحله هفتم

سپس خمیر را روی آن قرار می دهیم و با وردنه خمیر را باز می کنیم و با قطر تقریبا نیم سانت و با قالب مدل اشک روی خمیر قالب می زنیم و کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیرهای قالب زده را داخل آن می چینیم.

مرحله هشتم

البته می توانید خمیر را همان طور بدون باز کردن با وردنه کمی در حد 30 ثانیه ورز دهیم و بعد به اندازه یک گردو از خمیر بر داریم و روی صفحه کار به صورت یک لوله در اندازه 10 سانت به آن فرم می دهیم و مانند اشک دو سر لوله را به یکدیگر وصل می کنیم.

مرحله نهم

سپس داخل سینی فر آن ها را می چینیم و داخل فر قرار می دهیم تابه مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی ها بپزند.شیرینی اشکی زیاد تغییر رنگ نمی دهد پس مواظب باشید نسوزند. شیرینی اشکی ها که پخته شدند آن ها را از داخل فر بیرون می آوریم.

مرحله دهم

سپس اجازه می دهیم تا خنک شوند.شکلات مورد نظرمان را خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و رکاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم تا شکلات آب شود و نوک شیرینی ها را داخل شکلات فرو می کنیم و روی کاغذ روغنی آن ها را می چینیم.

مرحله یازدهم

سپس با خلال پسته یا بادام و یا اگر در فصل پاییز بودید می توانید چند دانه انار روی قسمت آمیخته شده با شکلات بریزید تا شیرینی های زیباتری داشته باشید.شیرینی اشکی ها را داخل ظرف مورد نظر می چینیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.