طرز تهیه کوفته هویج

طرز تهیه کوفته هویج بروجردی با نعناع تبریزی انواع کوفته هویج مجلسی به خانه برمیگردیم xvc jidi  tji i d 

کوفته هویج یکی از انواع کوفته های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه می باشد با مواد متنوعی تهیه می شود. این کوفته هم مانند دیگر کوفته های ایرانی از مواد غذایی متنوعی تهیه می شود و پخت آن کمی زمانبر است. البته طعم فوق العاده خوشمزه این کوفته به زمان گذاشتن برای پخت آن می ارزد، برای مشاهده این آموزش آشپزی کرمانشاهی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
هویج۲۰۰ گرم
آرد نخودچی۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد بزرگ
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
جعفری یا سبزیجات معطریک دسته
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوفته هویج

مرحله اول

برای تهیه کوفته هویج ابتدا سبزیجات معطر مانند جعفری، شوید، نعناع، ریحان و یا هر نوع دیگر که تمایل داریم را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را نیز پوست می گیریم و آب می کشیم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم، سپس هویج و پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ را می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سبزهای معطر خرد شده را همراه با فلفل و نمک و آرد نخودچی می افزاییم و همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم و با دست مواد را ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شوند تا مایه چسبناکی داشته باشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی بر می داریم و وسط آن اگر تمایل دارید گردو و کشمش و پاز داغ قرار می دهیم و به صورت یک دایره آن را با کف دست حالت می دهیم و در سینی قرار می دهیم.

مرحله ششم

همه مایه کوفته ها را به همین صورت آماده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم و مثداری روغن داخل آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و کوفته ها را داخل تابه می چینیم.

مرحله هفتم

سپس اجازه می دهیم تا کاملا یک طرف آن ها سرخ شود و بعد آن ها را بر می گردانیم.حتما باید حرارت کم باشد. سپس سس را آماده می کنیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده درشت می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم، سپس پیاز را داخل آن می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس زردچوبه و کمی نمک و هر نوع ادویه ای که علاقه داریم را اضافه می کنیم. اگر سس شیرینی می خواهید داشته باشید شکر را هم می افزاییم.

مرحله دهم

اگز تمایل دارید سس ترش یا ملسی داشته باشید می توانیم آب لیمو ترش را نیز اضافه کنیم. در ادامه کمی آب (حدودا ۱ لیوان) داخل تابه می ریزیم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا سس بجوش بیاید.

مرحله یازدهم

پس از به جوش آمدن سس، شعرفان دم کرده را به همراه کوفته های سرخ شده داخل تابه سس می چینیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم کوفته ها به مدت ۱ ساعت مغز پخت شوند.در تابه را به هیچ وجه نمی گذاریم.

مرحله دوازدهم

سس کوفته که غلیظ شد و یکی از کوفته را که تست کردیم و مطوئن شدیم که پخته شده اند تابه را از روی حرارت بر می داریم و کوفته ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و سس را روی کوفته هویج ها می ریزیم و یا کنار آن با نان سنگک تازه سرو می کنیم.نوش جان

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.