طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا …

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه کباب کهتویه

طرز تهیه کباب کنجه کهتویه لیمویی کهتویه گوشت گوساله چنجه کهتویه بستکی یا کهتو

کباب کهتویه که با نام کباب بستکی هم شناخته می شود یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است. این کباب خوشمزه تقریبا نوعی از کباب چنجه محسوب می شود که البته طعم آن به دلیل وجود پودر لیمو عمانی بسیار متفاوت است. این کباب خوشمزه اصالتی جنوب دارد و در شهرهای جنوبی مثل هرمزگان و بندر عباس بسیار شناخته شده می باشد. اگر به غذاهایی مثل کباب چنجه علاقمند هستید، توصیه می کنیم این کباب خوشمزه را از دست ندهید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی800 گرم
پیاز1 عدد درشت
پودر لیمو عمانی½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک و کرهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب کهتویه

مرحله اول

برای تهیه کباب کهتوبه خوشمزه ابتدا گوشت گوسفندی را می شوییم، سپس ماننده کباب چنجه به تکه های کوچک تقسیم می کنیم. در ادامه گوشت خرد شده را داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پودر لیمو عمانی را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم، سپس با دست مواد را ترکیب می کنیم تا گوشت طعم دار شود.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد طعم دهنده را با گوشت به خوبی ترکیب کردیمف درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت گوسفندی استراحت کند و طعم دار شود.

مرحله چهارم

نکته مهم در مورد طعم این کباب این است که این کباب به دلیل وجود پودر لیمو عمانی طعمی ترش و خوشایند دارد، در صورتی که طعم ترشی کباب را دوست ندارید می توانید مقدار پودر لیمو عمانی را کمتر کنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت گوسفندی به خوبی استراحت کرد و طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس گوشت ها را روی سطح کار قرار می دهیم و با یک دست گوشت را نگه می داریم و با دست دیگر سیخ را درون گوشت فرو می کنیم.

مرحله ششم

به همین ترتیب تمام گوشت ها را سیخ می کنیم، سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن اماده می کنیم. در ادامه مقداری نمک روی گوشت های سیخ شده می پاشیم و آنها را روی منقل می چینیم.

مرحله هفتم

حالا کمی ضبر می کنیم تا گوشت ها جذب سیخ ها شوند، سپس شروع به چرخاندن سیخ ها می کنیم تا به صورت کاملا یکدست کباب شوند. در حین کباب کردن می توانیم کمی کره هم روی کباب ها بمالیم تا لذیذتر شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه پخت کباب به پایان رسید، کباب ها را با چنگال یا یک تکه نان از سیخ ها خار جی می کنیم و روی نان یا برنج می ریزیم. در پایان باقیمانده کره را روی کباب ها می ریزیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.