طرز تهیه مرغ مدیترانه ای خوشمزه و مخصوص با سبزیجات
طرز تهیه مرغ مدیترانه ای
مرغ مدیترانه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۶۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
زیتون بدون هسته | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت مرغ مدیترانه ای
مرحله اول
برای تهیه مرغ مدیترانه ای خوشمزه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه سیرها را نیز می شوییم و پوست می گیریم و خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ ها را می شوییم و پوست قارچ ها را می گیریم و کلاهک و هسته های داخل فلفل دلمه ای ها را می گیریم، سپس روی تخته آشپزخانه آن ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و تکه های مرغ را داخل آن قرار می دهیم و تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
مرحله چهارم
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ و فلفل دلمه ای ها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.تابه را مجددا روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم.
مرحله پنجم
سپس پیازها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا طلایی شوند و سیرها را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را به آن ها اضافه می کنیم و ۱ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله ششم
سپس پاپریکا را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه و نمک روی مواد می ریزیم و تکه های مرغ را داخل مواد می خوابانیم و تا سطح روی مرغ ها آب جوش می ریزیم و در تابه را می گذاریم تا به مدت ۱:۳۰ دقیقه الی ۲ ساعت مرغ ها بپزد.
مرحله هفتم
سپس در ۳۰ دقیقه آخر پخت مرغ ها مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای ها را اضافه می کنیم و زیتون ها را نیز به غذا می افزاییم و اجازه می دهیم سس غذا غلیظ شود، سپس غذا را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from ashpazi_khebreha