طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی حلوای زعفرانی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی تهیه می شود. این حلوای خوشرنگ به دلیل اینکه دارای رنگ بسیار زیبایی …

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان مرغ بریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی …

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای خوشمزه با قارچ فلفل دلمه ای

مرغ مدیترانه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۲ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
زیتون بدون هسته۱ پیمانه
پیاز۲ عدد
سیر۴ حبه
پاپریکا۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ مدیترانه ای

مرحله اول

برای تهیه مرغ مدیترانه ای خوشمزه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه سیرها را نیز می شوییم و پوست می گیریم و خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ ها را می شوییم و پوست قارچ ها را می گیریم و کلاهک و هسته های داخل فلفل دلمه ای ها را می گیریم، سپس روی تخته آشپزخانه آن ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و تکه های مرغ را داخل آن قرار می دهیم و تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

مرحله چهارم

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ و فلفل دلمه ای ها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.تابه را مجددا روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس پیازها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا طلایی شوند و سیرها را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را به آن ها اضافه می کنیم و ۱ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله ششم

سپس پاپریکا را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه و نمک روی مواد می ریزیم و تکه های مرغ را داخل مواد می خوابانیم و تا سطح روی مرغ ها آب جوش می ریزیم و در تابه را می گذاریم تا به مدت ۱:۳۰ دقیقه الی ۲ ساعت مرغ ها بپزد.

مرحله هفتم

سپس در ۳۰ دقیقه آخر پخت مرغ ها مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای ها را اضافه می کنیم و زیتون ها را نیز به غذا می افزاییم و اجازه می دهیم سس غذا غلیظ شود، سپس غذا را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.