مطالب پر بازدید امروز
پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار این روزها توی ایران خیلی محبوب شده. دختران و بانوان ایرانی به این سبک از لباس علاقه زیادی نشون میدن، مخصوصاً برای …

بافت مو ترند و جذاب دخترانه

بافت مو ترند و جذاب دخترانه؛ با این مدل ها دخترتون رو ببرید تولد و عروسی

بافت مو ترند و جذاب دخترانه بافت مو ترند و جذاب دخترانه این روزها تبدیل به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های دختران شده. بافت مو دخترانه، نه تنها به دلیل ظاهر زیبایی که …

طرز تهیه کیک شور خوشمزه و مخصوص یک میان وعده خوشمزه

طرز تهیه کیک شور

طرز تهیه کیک شور میان وعده پیش غذا خوشمزه

کیک شور یکی از انواع کیک های خوشمزه ایتالیایی است که معمولا به عنوان میان وعده سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک شور
آرد سفید۱٫۵ پیمانه
ماست۱۷۰ گرم
روغن½ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
شکر۲ قاشق غذاخوری
چاشنی ایتالیاییذکر شده در نکات پخت
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
فلفل دلمه ای۱ عدد
پنیر فتا۲۰۰ گرم
زیتون سیاه۱۰ عدد
پاپریکابه مقدار کافی

دستور پخت کیک شور

مرحله اول

برای تهیه کیک شور ابتدا فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. ماست را داخل کاسه ای می ریزیم و تخم مرغ ها را اول داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به ماست اضافه می کنیم.

مرحله دوم

بعد روغن،شکر،چاشنی ایتالیایی را به مواد اضافه می افزاییم و حدودا ۴ دقیقه همگی مواد را مخلوط می کنیم.سپس بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم و آنوقت این ترکیب را به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس قالب مورد نظرمان را انتخاب می کنیم و قلمو را داخل کره یا روغن می زنیم و کاملا قالب را با آن چرب می کنیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و پنیر فتا را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم و آن ها را روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس کلاهک و هسته های آن را جدا می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل دلمه ای خرد شده را روی پنیر ها می ریزیم و در آخر زیتون سیاه را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه فلفل پاپریکا روی مایه کیک می ریزیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کیک بپزد.نوش جان

نکات پخت کیک شور

چاشنی ایتالیایی

برای تهیه چاشنی ایتالیایی ۲ قاشق غذاخوری ریحان خشک شده، پونه خشک شده، رزماری خشک شده، مرزنجوش خشک شده، گشنیز خشک شده، آویشن خشک شده، مرزه خشک شده و فلفل قرمز خشک شده را داخل غذاساز می ریزیم.

در ادامه چند پالس می زنیم و تمام سبزیجات را با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در صورتی که غذاساز در دسترس نداشته باشیم می توانیم مواد را داخل هاونگ بریزیم و به خوبی بکوبیم تا کاملا یکدست شوند.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 29 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.