طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه کلم پلو کلم پلو یکیک از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در در شهرهای مختلف با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به …

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود. این غذای خوشمزه با مواد متنوعی تهیه می شود، مثلا …

طرز تهیه سالاد تک نفره

طرز تهیه و تزیین سالاد  تک نفره مجلسی ساده رستورانی در ظرف یکبار مصرف xvc jidi shghn j ktvi

سالاد تک نفره یکی از انواع سالادهای خوشمزه روسیه ای است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۲ نفر
سیب زمینی۱ کیلوگرم
نخود فرنگی۱ پیمانه
هویج۴ عدد متوسط
خیارشور۱۲ عدد
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکابه تعداد کافی
روغن مایعبه مقدار کافی
نمک و ادویهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد تک نفره

مرحله اول

برای تهیه سالاد تک نفره روسی ابتدا سیب زمینی ها را کاملا تمیز می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شوند.هویج ها را تمیز می کنیم و داخل قابلمه ای جدا آب می ریزیم.

مرحله دوم

سپس روی حرارت می گذاریم تا بپزد و زمانیکه نیم پز شده بود نخود فرنگی ها را نیز اضافه می کنیم تا با هویج آبپز شود.خیارشورها را روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.زمانیکه هویج ها پخته شد آن ها را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم و همگی مواد را داخل کاسه ای می ریزیم. در ادامه سس مایونز و کمی نمک و ادویه های مورد پسند خود را با هم به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سس را به مواد اضافه می کنیم و خیلی آرام مواد را مخلوط می کنیم و روی سالاد را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا سالاد خنک شود. در ادامه به سراغ آماده کردن ظرف های تک نفره سالاد می رویم.

مرحله پنجم

برای ظرف سرو قالب مافین را چرب می کنیم خمیر یوفکا را نصف می کنیم و روی هم می گذاریم (یا اینکه دو خمیر یوفکا را به صورت دو لایه روی هم قرار می دهیم) و یک لیوان وسط خمیر قرار می دهیم و لایه اول را داخل قالب می گذاریم.

مرحله ششم

سپس لایه دوم را چرب می کنیم و از طرف چرب شده داخل قالب قرار می دهیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند و بعد از داخل فر بیرون می آوریم و داخل آن ها را با مواد سالاد پر می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.