طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا حلوا در گذشته به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب می شده است ، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می …

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه کوکو مرغ اصیل رشتی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکو مرغ اصیل رشتی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکو مرغ کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار ایرانی است که می توانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه موجور

طرز تهیه موجور سیب زمینی پنیر پیتزا خوشمزه و مجلسی ترکیه ای xvc jidi l  v

موجور ترکیه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
پنیر پیتزا½ لیوان
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ورقه ایبه تعداد کافی

دستور پخت موجور ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه موجور ترکیه ای خوشمزه ابتدا پیاز و سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و در کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم و آرد،روغن زیتون،پاپریکا و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را اول خوب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

بعد مواد را مانند خمیر با دست به خوبی ورز می دهیم. در ادامه قالب یا پیاله ای را انتخاب می کنیم و یک عدد پلاستیک فریزر کف آن پهن می کنیم و کمی از مایه کوکو کف آن می ریزیم و با پشت قاشق روی مایه را کاملا صاف می کنیم.

مرحله سوم

سپس فشار می دهیم تا کاملا فیکس شود و بعد روی آن را با کمی پنیر پیتزا کاملا می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم و مجددا از مایه کوکو می ریزیم و با پشت قاشق هم فشار می دهیم تا کاملا پرس شود و هم روی کوکو را صاف می کنیم.

مرحله چهارم

اگر نمیخواهید از پنیر استفاده کنید می توانید آن را حذف کنید و کوکو را دیگر در قالب نمی ریزیم و با دست به آن حالت می دهیم. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.

مرحله پنجم

بعد قالب را بر می گردانیم و کوکو را داخل تابه قرار می دهیم و حرارت را پایین ملایم می کنیم و صبر می کنیم تا سرخ شود و بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.موجور که سرخ شد با هر نوع سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.