مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای کبابی خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای کبابی خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای کبابی خوراک فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی کبابی یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه موجور خوشمزه و مخصوص کوکوی اصیل ترکیه ای

طرز تهیه موجور

طرز تهیه موجور سیب زمینی پنیر پیتزا خوشمزه و مجلسی ترکیه ای xvc jidi l  v

موجور ترکیه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
پنیر پیتزا½ لیوان
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ورقه ایبه تعداد کافی

دستور پخت موجور ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه موجور ترکیه ای خوشمزه ابتدا پیاز و سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و در کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم و آرد،روغن زیتون،پاپریکا و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را اول خوب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

بعد مواد را مانند خمیر با دست به خوبی ورز می دهیم. در ادامه قالب یا پیاله ای را انتخاب می کنیم و یک عدد پلاستیک فریزر کف آن پهن می کنیم و کمی از مایه کوکو کف آن می ریزیم و با پشت قاشق روی مایه را کاملا صاف می کنیم.

مرحله سوم

سپس فشار می دهیم تا کاملا فیکس شود و بعد روی آن را با کمی پنیر پیتزا کاملا می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم و مجددا از مایه کوکو می ریزیم و با پشت قاشق هم فشار می دهیم تا کاملا پرس شود و هم روی کوکو را صاف می کنیم.

مرحله چهارم

اگر نمیخواهید از پنیر استفاده کنید می توانید آن را حذف کنید و کوکو را دیگر در قالب نمی ریزیم و با دست به آن حالت می دهیم. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.

مرحله پنجم

بعد قالب را بر می گردانیم و کوکو را داخل تابه قرار می دهیم و حرارت را پایین ملایم می کنیم و صبر می کنیم تا سرخ شود و بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.موجور که سرخ شد با هر نوع سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.