طرز تهیه سوسیس سیب زمینی تنوری خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی تنوری خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی تنوری سوسیس سیب زمینی تنوری یکی از انواع خوراک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی بین المللی در ادامه …

طرز تهیه پیتزا پنیر خوشمزه و ساده به روش حرفه ای رستورانی

طرز تهیه پیتزا پنیر خوشمزه و ساده به روش حرفه ای رستورانی

طرز تهیه پیتزا پنیر پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، …

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مرغ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که اصالتی ایتالیایی دارد و با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ چگونه رولت مرغ درست کنیم چرخ شده چیپسی چرخ شده و پنیر و جعفری و بادمجان xvc jidi v gj lvy

رولت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ چرخ شده۵۰۰ گرم
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای½ فلفل متوسط
هویج۳ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
سیر۲ حبه
شوید خشک۱ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز و زنجبیلبه مقدار کافی
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت رولت مرغ

مرحله اول

برای تهیه رولت مرغ مجلسی ابتدا پیاز را به همراه فلفل دلمه ای با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آبشان را به طور کامل می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ را چرخ می کنیم و به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه ۱ عدد از هویج ها و سیرها را نیز رنده می کنیم و به همراه تخم مرغ، شوید خشک شده و ادویه به کاسه حاوی مرغ چرخ شده اضافه می کنیم. حالا مواد را چند دقیقه ورز می دهیم تا با هم ترکیب شده و حالتی منسجم پیدا کنند.

مرحله سوم

حالا مایه رولت را روی یک فویل باز می کنیم و هویج های باقیمانده را وسط آن قرار داده و رول می کنیم. در ادامه سینه مرغ را به صورت لایه های نازک برش می زنیم و با ادویه طعم دار می کنیم. حالا سینه مرغ لایه شده را روی یک کاغذ روغنی می چینیم.

مرحله چهارم

در ادامه رولت مرغ را روی لایه های سینه مرغ قرار می دهیم و مجددا رول را داخل کاغذ روغنی می پیچیم تا مرغ های برش خورد دور تا دور رولت مرغ را بگیرند. حالا رولت مرغ را بر عکس درون سینی فر قرار می دهیم به صورت که لایه های برش خورد بالا قرار بگیرند.

مرحله پنجم

کاغذ روغنی دور رولت را با آب نمدار می کنیم، سپس رولت را داخلی فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا اماده شود. حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه زمان برای پخت رولت مرغ کافی است.

مرحله ششم

در حین پخت رولت هر زمان کاغذ روغنی روی رولت خشک شد، آنرا با اسپری آب کمی نمدار می کنیم. در پایان رولت مرغ را از فر خارج می کنیم، سپس کاغذ روغنی دورش را باز می کنیم و به صورت لایه ای برش زده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sweet_arezoo
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.