مطالب پر بازدید امروز
بافت مو ترند و جذاب دخترانه

بافت مو ترند و جذاب دخترانه؛ با این مدل ها دخترتون رو ببرید تولد و عروسی

بافت مو ترند و جذاب دخترانه بافت مو ترند و جذاب دخترانه این روزها تبدیل به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های دختران شده. بافت مو دخترانه، نه تنها به دلیل ظاهر زیبایی که …

پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

شلوار جین با طرح پروانه

شلوار جین با طرح پروانه؛ دختر خانم های جوان و شیک پوش از دست ندهید!

شلوار جین با طرح پروانه شلوار جین با طرح پروانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی حسابی محبوب شده. این شلوارها که معمولاً از جنس جین با کیفیت ساخته می‌شن، هم …

طرز تهیه نان شلشلو یا شل شلی خوشمزه و مخصوص جنوبی

طرز تهیه نان شلشلو

طرز تهیه نان شل شلی نون شلشلی خلیجی ملاقه ای فوری کلوکی شلشلک بالاتوه لاری چمچمو

نان شلشلو یکی از انواع نان های سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان شلشلو
آرد سفید۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شیر ولرم۱ لیوان
روغن۱ استکان سرخالی
خمیر مایه فوری۱ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کنجد یا مهیاوهبه مقدار کافی

دستور پخت نان شلشلو

مرحله اول

برای تهیه نان شلشلوی جنوبی ابتدا شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه فوری داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می گذاریم و آنرا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه فعال شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه روغن و نمک داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس خمیر مایه عمل آماده را به کاسه اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله سوم

حالا آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. پس از اینکه آرد را با مواد مخلوط کردیم، زعفران دم کرده را اضافه مر کنیم و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک لیوان آب ولرم کنار دستمان قرار می دهیم و کم کم به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه نان غلظتی شبیه به مایه پنکیک پیدا کند، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یک جای گرم استراحت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک ساعت خمیر نان را مخلوط می کنیم، سپس کنجد را نیز جلوی دستمان قرار می دهیم. حالا یک تابه یک نفره روی حرارت قرار می دهیم و با روغن انرا چرب می کنیم، سپس با ملاقه مقداری از مایه نان داخل تابه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مقداری کنجد روی نان می پاشیم و اجازه می دهیم روی نان حباب بزند، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. پس از اینکه نان پخت انرا در یک ظرف مناسب قرار می دهیم و کمی روغن روی آن می ریزیم تا روغن را جذب کند.

مرحله هفتم

در صورتی که به مهیاوه ( نوعی خوراکی جنوبی ) دسترسی دارید می توانید، زمان پخت نان قبل از ریختن کنجد، کمی مهیاوه هم روی نان ها بپاشید. در پایان پس از اینکه نان ها از حرارت افتادند، آنها را داخل ظرف مورد نظرمان قرار داده و سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

بروز رسانی توسط در یکشنبه 11 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.