مطالب پر بازدید
طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه لازانیا مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا مرغ لازانیا از آن دسته غذاهای محبوب در میان ایرانیان و بسیار از کشورهای جهان میباشد. جالب است بدانید خاستگاه این غذای خوشمزه به کشور ایتالیا برمی گردد. کشوری …

طرز تهیه ساطری پلو خوشمزه و مجلسی به روش مشهدی

طرز تهیه ساطری پلو خوشمزه و مجلسی به روش مشهدی

طرز تهیه ساطری پلو ساطری پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه استان خراسان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه قاطی پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه قاطی پلو

طرز تهیه قاطی پلو با مرغ ریش ریش رستورانی کرمانی اراکی با گوشت تهران xvc jidi rhxd  g

قاطی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد غذایی بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
هویج۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای½ فلفل
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت قاطی پلو

مرحله اول

برای تهیه قاطی پلو مجلسی ابتدا هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا هویج ها به خوبی سرخ شوند، سپس هویج ها سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

حالا فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه فلفل دلمه ای نرم شد، هویج های سرخ شده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک و نصف استکان آب اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم بپزد.

مرحله پنجم

در حین پخت گوشت چرخ کرده بهتر است هر چند دقیقه یک بار مواد را کمی هم بنزیم تا نسوزند. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد.

مرحله ششم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم. در ادامه برنج را که از قبل با آب ولرم و کمی نمک خیسانده ایم به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

برای پخت اولیه برنج حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز است، پس از گذشت این زمان وقتی که دانه های برنج کاملا نرم شدند و مغزشان سفت بود، برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه روغن داغ شد، به سلیقه خود برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی اسلایس شده استفاده می کنیم. حالا روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم، سپس مقداری شوید خشک را به صورت پخش روی برنج می ریزیم.

مرحله نهم

به همین ترتیب برنج و شوید خشک را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. لایه آخر را با برنج می پوشانیم و درب قابلمه را می گذاریم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد.

مرحله دهم

برای دم کشیدن برنج حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. پس از اینکه برنج آماده شد آنرا داخل دیس می ریزیم، سپس مخلوط گوشت چرخ کرده و هویج را نیز به سلیقه خود روی برنج می ریزیم یا با هم قاطی کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 5 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.