طرز تهیه نان اسفناج پف دار خوشمزه و مخصوص با پنیر خامه ای
طرز تهیه نان اسفناج
نان اسفناج یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم خمیر | |
آرد | ۳ تا ۴ پیمانه |
شیر ولرم | ۱ پیمانه |
آب ولرم | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
خمیر مایه فوری | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه خمیر نان اسفناج
مرحله اول
برای تهیه خمیر نان اسفناج ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه شکر و نصف پیمانه از شیر ولرم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می گذاریم و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه باقیمانده شیر، آب ولرم و نمک داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه خمیر مایه آماده شده را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله ۳ پیمانه از آرد را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر به طور کامل جمع شود، سپس کم کم آرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیف به دست بیاید که دارای کمی چسبندگی باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر جمع شد، انرا به سطح کار منتقل می کنیم و پس از ۵ دقیقه ورز دادن داخل یک کاسه مناسب که با روغن چرب کرده ایم می ریزیم. در ادامه روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت می دهیم.
مواد میانی نان اسفناج | |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۱۲۰ گرم |
پنیر موزارلا | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت نان اسفناج
مرحله اول
برای تهیه نان اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج تازه را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و بدون اضافه کردن آب یا روغن تفت می دهیم. در ادامه سیر خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم که آب اضافی اسفناج به طور کامل کشیده شود، سپس تابه را کنار می گذاریم تا اسفناج خنک شود. پس از اینکه اسفناج خنک شد، پنیر خامه ای و پنیر موزارلای رنده شده را اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و دو قسمت را با وردنه باز می کنیم. در ادامه مخلوط اسفناج را به صورت یکدست روی یکی از خمیرها می مالیم و خمیر دیگر را نیز روی مخلوط اسفناج قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به همین صورت درون قالب قرار می دهیم یا اینکه برای زیباتر شدن نان می توانیم خمیر را ببافیم و در قالب قرار دهیم. پس از اینکه خمیر را در قالب قرار دادیم روی آنرا می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی نان را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان بپزد. برای رنگ گرفتن روی نان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.
- منبع :
- img from nazgoldessert