طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم …

طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد که با دستورهای بسیارذ متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با دو …

طرز تهیه پیتزا کالزونه

طرز تهیه پیتزا کالزونه عکس گوشت خمیر مرغ مکزیکانو بسته تلفظ djch hgc ki

پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای  ۲ نفر
آرد سفید۵۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شیر ولرم۲۵۰ میلی لیتر
روغن مایع۶ قاشق سوپخوری
مایه خمیر فوری۱ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق سوپخوری
مواد میانی پیتزا
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا۲۵۰ گرم
آویشن۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت پیتزا کالزونه

مرحله اول

برای تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی ابتدا شکر را به همراه خمیر مایه فوری و شیر ولرم با هم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می گذاریم. در ادامه کاسه را به مدت ۷ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را به همراه نمک و تخم مرغ با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس خمیر مایه عمل امده را به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، سپس سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم. در ادامه خمیر را با دست به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا یک کاسه مناسب را با روغن کمی چرب می کنیم، سپس خمیر را در وسط کاسه قرار می دهیم. در ادامه کاسه حاوی خمیر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر ور بیاد و حجمش دو برابر شود.

مرحله پنجم

در همین حین سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمکف فلفلس یاهو ادویه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله قارچ را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ به طور کامل کشیده شود، سپس گوشت مرغ را به همراه مقداری ادویه اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا روی سطح کار ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. در ادامه خمیر را به چونه های کوچکتر تقسیم می کنیم، سپس هر چانه را به صورت گرد روی سطح کار باز می کنیم.

مرحله هشتم

حالا نصف خمیر را با سس پیتزا پوشش می دهیم، سپس مقداری از قارچ و مرغ روی خمیر می ریزیم و مقداری آویشن و پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم، سپس نصف خمیر را روی مواد بر می گردانیم و لبه های انرا مانند پیراشکی روی هم قرار می دهیم.

مرحله نهم

در ادامه لبه های خمیر را با چنگال روی هم فیکس می کنیم. به همین ترتیب تمام پیتزاها را آماده می کنیم، سپس داخل سینی فر می چینیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دهم

حالا روی پیتزاها را با پنیر می پوشانیم و برای تزیین روی پیتزا می توانیم از قارچ یا فلفل دلمه ای خرد شده استفاده کنیم. حالا پیتزاها را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا اماده شوند. برای طلایی شدن پنیر روی پیتزا چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.