طرز تهیه ساندویچ شکاری خوشمزه و مخصوص با مرغ و قارچ

طرز تهیه ساندویچ شکاری خوشمزه و مخصوص با مرغ و قارچ

طرز تهیه ساندویچ شکاری ساندویچ از دیر باز به دلیل مصرف راحت آن طرفداران زیادی دارد و به عنوان غذای حاضری و خیابانی می توان از آن یاد کرد. ساندویچ شکاری یک …

طرز تهیه فریتاتای مرغ

طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی املت فریتاتا مرغ سبزیجات اسفناج frittata

فریتاتای مرغ یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
سیب زمینی۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
تخم مرغ۳ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت فریتاتای مرغ و سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه فریتاتای مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سریعتر آب جوش بیاید و مرغ بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ پخت، انرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند، سپس کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا گوجه فرنگی ها را کمی تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود، سپس سیب زمینی سرخ کرده را به همراه گوشت مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا مواد را به صورت یکدست در کف تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند، سپس به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم.

مرحله ششم

پس از اینکه تخم مرغ ها کمی سفت شدند، پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا به طور کامل آب شود. روی پنیر پیتزا می توانیم کمی جعفری خرد شده و گوجه گیلاسی قرار دهیم تا املت ظاهر زیباتری داشته باشد.

مرحله هفتم

زمانی که پنیر پیتزا و مواد دیگر را روی املت قرار دادیم باید درب تابه را مجددا ببندیم و زمان بدهیم تا المت به طور کامل بپزد. در پایان املت فریتاتا را به تکه های کوچک تبدیل می کنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 11 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.