طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه سالاد تخم مرغ خوشمزه و مجلسی با قارچ و پیازچه
طرز تهیه سالاد تخم مرغ
سالاد تخم مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت سرگرمی چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۸ عدد |
پیازچه | ۴ ساقه |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۸ عدد متوسط |
سس مایونز | ۶ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
کرفس (اختیاری) | ۱ ساقه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و آویشن | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد تخم مرغ
مرحله اول
برای تهیه سالاد تخم مرغ مجلسی ابتدا تخم مرغ را به درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس چند پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.
مرحله دوم
در حین اماده شدن تخم مرغ ها، قارچ ها را به صورت ریز خرد می کنیم و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شوند و آب اضافی شان کشیده شود، سپس قارچ ها را کنار می گذاریم تا خنک شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پس از اینکه تخم مرغ ها به طور کامل آبپز شدند، پوستشان را می گیریم و آنها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه قارچ تفت داده شده داخل کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه پیازچه را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا جعفری و گشنیز را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم این سالاد را به همراه کرفس درست کنیم، کرفس را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد می افزاییم.
مرحله پنجم
برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش ، سس خردل و مقداری نمکف فلفل سیاه، پاپریکا و اویشن داخل یک کاسه کوچک ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به سالاد اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مواد سالاد را برای اینکه تخم مرغ ها له نشوند به آرامی ریز و رو می کنیم تا سس به تمام مواد برسد، در ادامه روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد مواد برود.
- منبع :
- img from instagram.com/yummi.taste