طرز تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مرغ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که اصالتی ایتالیایی دارد و با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه بورک گوشت بورک گوشت یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که شباهت زیادی به سمبوسه ایرانی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد تخم مرغ

طرز تهیه سالاد تخم مرغ رژیمی ساده بسیار خوشمزه پیازچه فرانسوی قارچ xvc jidi shghn jol lvy

سالاد تخم مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت سرگرمی چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۸ عدد
پیازچه۴ ساقه
جعفری۲ قاشق غذاخوری
گشنیز۱ قاشق غذاخوری
قارچ۸ عدد متوسط
سس مایونز۶ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
کرفس (اختیاری)۱ ساقه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و آویشنبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد تخم مرغ مجلسی ابتدا تخم مرغ را به درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس چند پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

در حین اماده شدن تخم مرغ ها، قارچ ها را به صورت ریز خرد می کنیم و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شوند و آب اضافی شان کشیده شود، سپس قارچ ها را کنار می گذاریم تا خنک شوند.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه تخم مرغ ها به طور کامل آبپز شدند، پوستشان را می گیریم و آنها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه قارچ تفت داده شده داخل کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه پیازچه را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا جعفری و گشنیز را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم این سالاد را به همراه کرفس درست کنیم، کرفس را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد می افزاییم.

مرحله پنجم

برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش ، سس خردل و مقداری نمکف فلفل سیاه، پاپریکا و اویشن داخل یک کاسه کوچک ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به سالاد اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد سالاد را برای اینکه تخم مرغ ها له نشوند به آرامی ریز و رو می کنیم تا سس به تمام مواد برسد، در ادامه روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد مواد برود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/yummi.taste
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.