طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی سوپ کدو حلوایی یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه و پر طرفدار فصل پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی پخته می شود. این سوپ …

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه کاچی کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی محسوب می شود. کاچی دستورهای تهیه بسیار متنوعی دارد و …

طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا حلوا در گذشته به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب می شده است ، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می …

طرز تهیه پیتزا با نان باگت

طرز تهیه پیتزا با خمیر نان باگت نی نی سایت نان همبرگر خشک  djch fh khk fh j

پیتزا با نان باگت یکی از انواع غذاهای فوری و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
پنیر پیتزا۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سس پیتزا۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
نان باگت۴ عدد
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پیتزا با نان باگت

مرحله اول

برای تهیه پیتزا با نان باگت خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم یکدست شوند. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و به خوبی سرخ شود.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا ۱ فنجان آب جوش به همراه کمی نمک به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد. پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و گوشت چرخ کرده به طور کامل پخت، تابه را کنار می گذاریم تا مخلوط گوشت خنک شود.

مرحله پنجم

حالا روی نان ها باگت را با یک کارد تیز جدا می کنیم و مقداری از خمیر داخل نان ها را خارج می کنیم. در ادامه مقداری سس پیتزا کف نان های باگت می زنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس پیتزا می ریزم.

مرحله ششم

حالا داخل هر نان باگت مقداری از مخلوط گوشت چرخ کرده را می ریزیم و روی ان را با پنیر پیتزا می پوشانیم. برای تزیین روی پیتزا می توانیم مقداری فلفل دلمه ای رنگی روی پنیر پیتزا بریزیم. حالا نان ها را داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا ذوب شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزاها طلایی شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.