طرز تهیه سالاد مرغ تک نفره خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه سالاد مرغ تک نفره خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه سالاد مرغ تک نفره سالاد مرغ تک نفره یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت قلقلی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت قلقلی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت قلقلی خورش قورمه سبزی با گوشت قلقلی یکی از انواع روش های پخت این خورش است که به دلیل استفاده از گوشت چرخ کرده خیلی سریعتر …

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای کباب ها به عنوان غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی نامبرده شده است. یکی از انواع کباب ها کباب کوبیده است که طرفداران زیادی دارد. از …

طرز تهیه خوراک دل مرغ

طرز تهیه خوراک دل مرغ مرحله به مرحله دونفره نی نی سایت ایتالیایی با رب انار o vh ng lvy

خوراک دل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که با سبزیجات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دل مرغ۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
قارچ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک دل مرغ

مرحله اول

برای تهیه خوراک دل مرغ با قارچ ابتدا دل های مرغ را با یک چاقوی تیز از وسط نصف می کنیم و قسمت های اضافی آنرا خارج می کنیم، سپس داخل آبکش می ریزیم و به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را با آب سرد می شوییم تا نشاسته های اضافی روی سیب زمینی ها از بین برود، سپس خشک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن مایع به خوبی داغ شد سیب زمینی های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شوند.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پیاز را در حدی تفت می دهیم که سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن پیاز را ادامه می دهیم. در ادامه دل های مرغ را به تابه اضافه می کنیم، سپس درب تابه را می گذاریم تا دل ها با آب خودشان بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه دل ها به خوبی پختند، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا تفت دادن مواد را تا زمانی که قارچ ها سرخ شوند و آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود ادامه می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب اضافی موجود در تابه کشیده شد، رب گوجه فرنگی را به همراه نمک اضافه می کنیم. سرخ کردن رب گوجه فرنگی در این غذا خیلی مهم است چون اگر به خوبی سرخ نشود غذا طعم خامی رب می دهد.

مرحله هشتم

پس از اینکه رنگ رب گوجه فرنگی باز شد، دل ها را تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بودن، غذا را سرو می کنیم. اگر دل ها کمی گیر داشتند کمی آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم دل ها به طور کامل بپزند.

نکات پخت خوراک دل مرغ

ادویه های خوراک دل مرغ

برای تهیه این خوراک خوشمزه به صورت پیش فرض از ادویه های معمول مثل نمکف فلفل سیاه و زردچوبه استفاده می شود. اضافه کردن دیگر ادویه های سلیقه ای می باشد و هر کسی می تواند نسبت به ذائقه خود ادویه های بیشتری به این خوراک خوشمزه اضافه کند.

از ادویه هایی که می توانند باعث خوشمزه تر شدن خوراک دل مرغ شوند می تون به فلفل سفید، جوز هندی، رزماری و .. اشاره کرد. در صورتی که تمایل دارید این خوراک را به روش ایتالیایی سرو کنید حتما از ادیوه های مثل اورگانو یا آویشن استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 شهریور 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.