مطالب پر بازدید امروز
شلوار بوت کات دخترونه

شلوار بوت کات دخترونه؛ با این مدل ها تو مهمونی ها ستاره مجالس شوید!

شلوار بوت کات دخترونه شلوار بوت کات دخترونه این روزها حسابی روی بورسه و بین دختران و بانوان ایرانی طرفدارای زیادی داره. این شلوار زنانه به خاطر طراحی خاصش که از زانو …

مدل لباس خواب کره ای زنانه

مدل لباس خواب کره ای زنانه شیک و جذاب؛ با این مدل ها تو خونه مثل مانکن ها بگردید!

مدل لباس خواب کره ای زنانه مدل لباس خواب کره‌ای زنانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی محبوبیت خاصی پیدا کرده. بیشتر این مدل‌ها شامل بلوز شلوار نخی هستند که هم …

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی شیک و جذاب برای خانم های جوان و شیک پوش

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی مدل بیلر سوت زنانه تابستانی یکی از انتخاب‌های محبوب برای دختران و بانوان ایرانی در دورهمی‌های دوستانه است. این مدل با طراحی ساده و شیک خود، مناسب …

طرز تهیه جوجونی تاس کباب بادمجان کاشانی خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه جوجونی تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب بادمجان کاشانی بدون گوشت جوجونی کاشان

جوجونی تاس کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کاشان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
بادمجان۴ عدد قلمی
پیاز۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب انار ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجونی کاشانی

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب بادمجان کاشانی ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کف قابلمه می چینیم، سپس گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به ترتیب روی پیازهای حلقه شده می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه روی گوشت می پاشیم. در ادامه بادمجان ها را به دلخواه با پوست یا پوست گرفته روی گوشت می چینیم. در اخر هم گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی بادمجان های می چینیم.

مرحله سوم

حالا ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حراتز یاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و سبزیجات بپزند.

مرحله چهارم

این غذیا خوشمزه هر چقدر با حرارت کمتر و مدت طولانی تر پخته شود خوشمزه تر خواهد شد. حدود ۲ تا ۳ ساعت پس از اینکه غذا روی حرارت ماند و آبش کشیده شد، رب انار ترش را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

اگر طعم غذاهای ترش را نمی پسندید می توانید به جای رب انار ترش از رب انار ملس یا حتی رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در پایان پس از اینکه آب غذا کشیده شد، آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 2

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 22 شهریور 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.