طرز تهیه نودل پنیری قرمز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه نودل پنیری قرمز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه نودل پنیری نودل از انواع غذاهای بین المللی آسیایی خوشمزه و لذیذ می باشد. بافت نودل مانند ماکارونی و اسپاگتی است اما نیمه آماده است و رشته های باریک تری …

طرز تهیه جوجه کباب سبز خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب سبز خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب سبز جوجه کباب سبز یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استرامبولی استرامبولی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و اصیل ایتالیایی است. ساختار آن شبیه اشترودل است. از یک خمیر تازه تهیه می شود که بین آن را با ژامبون یا …

طرز تهیه جوجونی تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب بادمجان کاشانی بدون گوشت جوجونی کاشان

جوجونی تاس کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کاشان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
بادمجان۴ عدد قلمی
پیاز۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب انار ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجونی کاشانی

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب بادمجان کاشانی ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کف قابلمه می چینیم، سپس گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به ترتیب روی پیازهای حلقه شده می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه روی گوشت می پاشیم. در ادامه بادمجان ها را به دلخواه با پوست یا پوست گرفته روی گوشت می چینیم. در اخر هم گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی بادمجان های می چینیم.

مرحله سوم

حالا ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حراتز یاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و سبزیجات بپزند.

مرحله چهارم

این غذیا خوشمزه هر چقدر با حرارت کمتر و مدت طولانی تر پخته شود خوشمزه تر خواهد شد. حدود ۲ تا ۳ ساعت پس از اینکه غذا روی حرارت ماند و آبش کشیده شد، رب انار ترش را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

اگر طعم غذاهای ترش را نمی پسندید می توانید به جای رب انار ترش از رب انار ملس یا حتی رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در پایان پس از اینکه آب غذا کشیده شد، آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 شهریور 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.