مطالب پر بازدید
خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بی‌شماری است …

طرز تهیه ریزوتو لقمه ای خوشمزه یک غذای ساده ایتالیایی

طرز تهیه ریزوتو لقمه ای خوشمزه یک غذای ساده ایتالیایی

طرز تهیه ریزوتو لقمه ای ریزوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می ‌شود و در کلیه فروشگاه های معتبر توزیع می ‌شود. همچنین به …

طرز تهیه کوفته ایزگارا ترکیه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کوفته ایزگارا ترکیه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کوفته ایزگارا کوفته ایزگارا یکی از انواع کوفته های خوشمزه و پر طرفدار کشور ترکیه است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی …

طرز تهیه جوجونی تاس کباب بادمجان کاشانی خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه جوجونی تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب بادمجان کاشانی بدون گوشت جوجونی کاشان

جوجونی تاس کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کاشان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
بادمجان۴ عدد قلمی
پیاز۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب انار ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجونی کاشانی

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب بادمجان کاشانی ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کف قابلمه می چینیم، سپس گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به ترتیب روی پیازهای حلقه شده می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه روی گوشت می پاشیم. در ادامه بادمجان ها را به دلخواه با پوست یا پوست گرفته روی گوشت می چینیم. در اخر هم گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی بادمجان های می چینیم.

مرحله سوم

حالا ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حراتز یاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و سبزیجات بپزند.

مرحله چهارم

این غذیا خوشمزه هر چقدر با حرارت کمتر و مدت طولانی تر پخته شود خوشمزه تر خواهد شد. حدود ۲ تا ۳ ساعت پس از اینکه غذا روی حرارت ماند و آبش کشیده شد، رب انار ترش را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

اگر طعم غذاهای ترش را نمی پسندید می توانید به جای رب انار ترش از رب انار ملس یا حتی رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در پایان پس از اینکه آب غذا کشیده شد، آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.