طرز تهیه تانتونی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای
طرز تهیه تانتونی مرغ
تانتونی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ترکیه است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۸۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آب | ۱ استکان |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نان لواش | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
کاری و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه تانتونی مرغ
مرحله اول
برای تهیه تانتونی مرغ ترکی ابتدا گوشت مرغ را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ را داخل تابه به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود.
مرحله دوم
پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، مقداری ادویه کاری به همراه نمکف فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا ادویه ها با گوشت مرغ یکدست شوند، سپس آب را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم تا آب ب جوش بیاید و گوشت مرغ مغز پخت شود. پس از اینکه نصف حجم آب کشیده شد و مرغ به طور کامل پخت، نان های لواش را مواد داخل تابه آغشته می کنیم تا ساندویچ ها خوشمزه تر شوند.
مرحله چهارم
حالا مقداری از مرغ را در وسط نان های لواش می ریزیم، سپس پیازف گوجه فرنگی و جعفری را خرد می کنیم و به مقداری دلخواه داخل نان ها قرار می دهیم. در پایان تانتونی مرغ را به همراه سس دلخواه به صورت گرم سرو می کنیم.
نکات پخت تانتونی مرغ
نان لواش خانگی
برای اینکه این ساندویچ خوشمزه را به صورت ویژه تر سرو کنیدف توصیه می کنیم از نان لواش خانگی به روش ترکیه ای استفاده کنید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان لواش خونگی خوشمزه به مطلب زیر مراجعه نمایید.
- منبع :
- img from instagram.com/kubrapelvan93