طرز تهیه پیراشکی ژامبون

طرز تهیه پیراشکی ژامبون با خمیر یوفکا کالباس و قارچ بدون فر در خانه با خمیر آماده  dvha d chlf k

پیراشکی ژامبون یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مجله چی شی آنلاین همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
آرد۱٫۵ لیوان
خامه ترش۱ بسته
کره۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱ لیوان
ژامبون گوشت یا مرغ۶ ورق
زرده تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه پیراشکی ژامبون

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی ژامبون خوشمزه ابتدا برای تهیه خمیر پیراشکی آرد را به همراه خامه ترش، کره هم دمای محیط و ۱ پنس نمک داخل یک کاسه مناسب به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست به دست بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله روی سطح کار آردپاشی می کنیم، سپس خمیر را با قطر نیم سانتی متر به صورت کاملا یکدست با وردنه پهن می کنیم. در ادامه با یک کاتر گرد خمیر را قالب می زنیم (در صورت نبود کاتر می توانیم از پیاله کوچک استفاده کنیم)

مرحله سوم

حالا در وسط هر خمیر قالب زده مقداری ژامبون خرد شده و مقداری پنیر پیتزا قرار می دهیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را از وسط تا می کنیم تا به شکل یک نیم دایره در بیاید.

مرحله چهارم

برای اینکه خمیرها باز نشوند، با دندانه های چنگال لبه های خمیر را فشار می دهیم تا به هم بچسبند. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیراشکی های اماده شده را داخل سینی فر می چینیم، سپس زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود، سپس پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را به مدت ۲۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پیراشکی ها بپزند. پس از اینکه پخت پیراشکی ها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیراشکی ها رنگ بگیرد، سپس از فرخارج کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.