مطالب پر بازدید
خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته می‌شود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود. این گیاه که …

طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و مخصوص به روش بمبئی

طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و مخصوص به روش بمبئی

طرز تهیه سمبوسه هندی سمبوسه هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه هندی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت لقمه بادمجان و گوشت از غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه اشترودل گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی با قارچ

طرز تهیه اشترودل گوشت

طرز تهیه اشترودل گوشت بدون فر پیچیدن اشترودل با خمیر هزارلا گوشت چرخ کرده رضوی خمیر جادویی  xvc jidi hajv ng   aj

اشترودل گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی نوین در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
قارچ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا۲۵۰ گرم
آرد سفید۴۵۰ گرم
روغن مایع۱۰۰ گرم
شیر۱۲۵ میلی لیتر
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق سوپخوری
مایه خمیر فوری۱ قاشق چایخوری
بهبود دهنده۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت اشترودل گوشت

مرحله اول

برای تهیه اشترودل گوشت مجلسی ابتدا مایه خمیر فوری را به همراه شکر و شیر ولرم داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس درب کاسه را می گذاریم و انرا در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

در ادامه روغن مایع را به همراه تخم مرغ با هم ترکیب می کنیم، سپس بهبود دهنده را به همراه خمیر مایه عمل امده و یک قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، خمیر ما باید خمیری لطیف باشد که چسندگی خیلی کمی داشته باشد، پس توجه داشته باشید که ممکن است نیاز نباشد تمام آرد را اضافه کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر جمع شدف یک ظرف مناسب با حجم دو برابر خمیر را با روغن مایع چرب می کنیم، سپس خمیر را درون ظرف قرار می دهیم و روی آنرا با دستمال حوله ای ضخیم می پوشانیم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. در همین حین مواد میانی اشترودل را درست می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کندف سپس مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در ادامه قارچ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، قارچ را هم به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله هشتم

در ادامه نصف فنجان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده به طور کامل بپزد. پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس به سراغ آماده کردن خمیر می رویم.

مرحله نهم

حالا خمیر را به ۶ تا قسمت تقسیم می کنیم، سپس هر قسمت را با وردنه به صورت مستطیلی با اندازه ۱۰ در ۲۰ سانتی متر و قطر نیم سانیت متر باز می کنیم. وسط خمیر مقداری از مایه گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا قرار می دهیم.

مرحله دهم

سپس دو طرف خمیر را با کارد برش می زنیم و مانند بافت روی وسط خمیر جمع می کنیم، سپس خمیرها را درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله روی خمیرها را با زرده تخم مرغ و مقداری کنجد یا سیاه دانه رومال می کنیم، سپس درون فر قرار می دهیم. حدود ۲۰ دقیقه برای پخت اشترودل کافی است، در پایان گریل را روشن می کنیم تا روی اشترودل ها رنگ بگیرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/banoyenemone2
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.