طرز تهیه املت کدو سبز خوشمزه و مجلسی به روش رژیمی

طرز تهیه املت کدو سبز خوشمزه و مجلسی به روش رژیمی

طرز تهیه املت کدو سبز املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، …

طرز تهیه خورش قلیه قارچ خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه خورش قلیه قارچ خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه خورش قلیه قارچ خورش قلیه قارچ یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه عرایس گوشت خوشمزه و سنتی به روش عربی

طرز تهیه عرایس گوشت خوشمزه و سنتی به روش عربی

طرز تهیه عرایس گوشت عرایس گوشت یکی از انواع نان های سنتی عربی است که به نام نان گوشت نیز شناخته می شود و در رستوران های ایرانی هم اغلب سرو می‌شود، …

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

طرز تهیه قیمه نجفی با گوشت چرخ کرده غذاهای معروف عراق ادویه xvc jidi rdli k td

خورش قیمه نجفی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شناخته شده کشور عراق است که شباهت زیادی به قیمه بوشهری دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت گوسفندی۲۰۰ گرم
نخود۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری غلیظ
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت خورشت قیمه نجفی

مرحله اول

برای تهیه خورشت قیمه نجفی خوشمزه ابتدا نخودها را از شب قبل خیس می کنیم تا نفخشان برطرف شود. در ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت گوسفندی را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله نخود را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه نخود را هم یکی دو دقیقه تفت می دهیم، سپس ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و نخود با حرارت بسیار ملایم بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه پخت گوشت و نخود کامل شد، آب خورش را صاف می کنیم، سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوبی می کوبیم تا کاملا له و کشدار شود. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز سبک شد، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه گوشت کوبیده شده را به همراه آب گوشت، زعفران دم کرده و پودر دارچین اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد خورش را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

مرحله هفتم

پس از اینکه خورش جا افتاد و آبش کشیده شد، مخلوط آب لیمو ترش و شکر را ترکیب می کنیم سپس به همراه کره به خورش اضافه می کنیم. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج ساده یا شوید پلو سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/hiva_food_gallery
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.