طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه خورش قیمه نجفی خوشمزه و مخصوص به روش عراقی
طرز تهیه خورش قیمه نجفی
خورش قیمه نجفی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شناخته شده کشور عراق است که شباهت زیادی به قیمه بوشهری دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
نخود | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
پودر دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت خورشت قیمه نجفی
مرحله اول
برای تهیه خورشت قیمه نجفی خوشمزه ابتدا نخودها را از شب قبل خیس می کنیم تا نفخشان برطرف شود. در ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت گوسفندی را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله نخود را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه نخود را هم یکی دو دقیقه تفت می دهیم، سپس ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و نخود با حرارت بسیار ملایم بپزند.
مرحله چهارم
پس از اینکه پخت گوشت و نخود کامل شد، آب خورش را صاف می کنیم، سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوبی می کوبیم تا کاملا له و کشدار شود. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه پیاز سبک شد، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه گوشت کوبیده شده را به همراه آب گوشت، زعفران دم کرده و پودر دارچین اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد خورش را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.
مرحله هفتم
پس از اینکه خورش جا افتاد و آبش کشیده شد، مخلوط آب لیمو ترش و شکر را ترکیب می کنیم سپس به همراه کره به خورش اضافه می کنیم. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج ساده یا شوید پلو سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/hiva_food_gallery