طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با …

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل …

طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه با سس مخصوص xvc jidi i fhf lndjvhki hd

جوجه کباب مدیترانه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۸۰۰ گرم
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
پاپریکا½ قاشق چایخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت جوجه کباب مدیترانه ای

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب مدیترانه ای ابتدا روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، پاپریکا، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه سیر را به همراه جعفری به صورت ریزخرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس فیله های مرغ را به سلیقه خود به صورت کامل یا خرد شده به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

در صورتی که می خواهید جوجه کباب نرم و آبدار شودف بهتر است یک شب گوشت مرغ در مواد بماندف البته اگر عجله دارید می توانید ۲ ساعت زمان دهید تا طعم مواد به خورد گوشت مرغ برود، سپس کاسه را از یخچال می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سمت گریل تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا کاملا داغ شود، سپس فیله های طعم دار شده را به سیخ چوبی یا فلزی می کشیم و در تابه قرار می دهیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر می کنیم تا فیله ها کباب شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه یک سمت فیله ها به خوبی گریل شد و پخت، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز کباب شود. در پایان جوجه کباب را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه گوجه کبابی و برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/yummi.taste
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.