طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای
جوجه کباب مدیترانه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۸۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب مدیترانه ای
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب مدیترانه ای ابتدا روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، پاپریکا، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه سیر را به همراه جعفری به صورت ریزخرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس فیله های مرغ را به سلیقه خود به صورت کامل یا خرد شده به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
در صورتی که می خواهید جوجه کباب نرم و آبدار شودف بهتر است یک شب گوشت مرغ در مواد بماندف البته اگر عجله دارید می توانید ۲ ساعت زمان دهید تا طعم مواد به خورد گوشت مرغ برود، سپس کاسه را از یخچال می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سمت گریل تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا کاملا داغ شود، سپس فیله های طعم دار شده را به سیخ چوبی یا فلزی می کشیم و در تابه قرار می دهیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر می کنیم تا فیله ها کباب شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه یک سمت فیله ها به خوبی گریل شد و پخت، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز کباب شود. در پایان جوجه کباب را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه گوجه کبابی و برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/yummi.taste