مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیاز داغ ترد و کریپسی با رنگ کاراملی برای فریز کردن

طرز تهیه پیاز داغ ترد و کریپسی با رنگ کاراملی برای فریز کردن

طرز تهیه پیاز داغ پیاز داغ یکی از انواع طعم دهنده های بسیار محبوب در آشپزی ایرانی است که در انواع غذاهای اصیل ایرانی مثل آش رشته، عدسی و .. مورد استفاده …

طرز تهیه سالاد هاوایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد هاوایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد هاوایی سالاد هاوایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر در طب سنتی ایرانی و خاورمیانه، سدر به خاطر خواص درمانی‌اش معروف است، بیشتر از برگ‌ها و روغن‌های استخراجی از چوب و میوه‌اش استفاده می‌شود که هم در بهداشت و …

طرز تهیه باقالی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری

طرز تهیه باقالی

برای زود پختن باقالی طرز تهیه باقالی پخته چیتی علت ناپز بودن زمان پخت فریز شده xvc jidi fhrhgd

باقالی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که برای دیزاین غذاها هم استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی خشک۵۰۰ گرم
فلفل تند۴ عدد
سرکه۲ قاشق غذاخوری
گلپر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت باقالی بازاری

مرحله اول

برای تهیه باقالی خوشمزه ابتدا باقالی ها را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس آنها را درون یک کاسه پر از آب می ریزیم و اجازه می دهیم یک شب خیس بخورند. این کار باعث می شود که باقالی پف کنند و حجیم تر شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه باقالی ها را به خوبی خیساندیم، انها را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه بزرگ می ریزیم. حالا قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه فلفل های تند را هم به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم باقالی ها به آرامی بپزند و طعم فلفل ها را جذب کنند. هر چقدر زمان پخت باقالی بیشتر باشد، در پایان باقالی خوشمزه تری خواهیم داشت.

مرحله چهارم

پخت کامل باقالی ها حدودا ۲ تا ۴ ساعت زمان لازم دارد که بستگی به خودمان دارد که با چه حرارتی باقالی ها را بپزیم. در صورتی که که کمبود وقت داشته باشیم و بخواهیم باقالی ها سریع تر پخته شوند می توانیم از زودپز استفاده کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه باقالی نرم شدند و کاملا پختند، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. در پایان باقالی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سرکه و گلپر سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید کمی سماق قرمز هم اضافه کنید.

3.5/5 - (2 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/astaneh_city
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.