طرز تهیه باقالی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری
طرز تهیه باقالی
باقالی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که برای دیزاین غذاها هم استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
باقالی خشک | ۵۰۰ گرم |
فلفل تند | ۴ عدد |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت باقالی بازاری
مرحله اول
برای تهیه باقالی خوشمزه ابتدا باقالی ها را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس آنها را درون یک کاسه پر از آب می ریزیم و اجازه می دهیم یک شب خیس بخورند. این کار باعث می شود که باقالی پف کنند و حجیم تر شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه باقالی ها را به خوبی خیساندیم، انها را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه بزرگ می ریزیم. حالا قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه فلفل های تند را هم به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم باقالی ها به آرامی بپزند و طعم فلفل ها را جذب کنند. هر چقدر زمان پخت باقالی بیشتر باشد، در پایان باقالی خوشمزه تری خواهیم داشت.
مرحله چهارم
پخت کامل باقالی ها حدودا ۲ تا ۴ ساعت زمان لازم دارد که بستگی به خودمان دارد که با چه حرارتی باقالی ها را بپزیم. در صورتی که که کمبود وقت داشته باشیم و بخواهیم باقالی ها سریع تر پخته شوند می توانیم از زودپز استفاده کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه باقالی نرم شدند و کاملا پختند، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. در پایان باقالی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سرکه و گلپر سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید کمی سماق قرمز هم اضافه کنید.
- منبع :
- img from instagram.com/astaneh_city